Întâmplări de „Dosarele X” în casa lui Iurie Darie. Vezi ce a păţit Anca Pandrea şi o prietenă a ei

Anca Pandrea a avut o revelaţie zilele trecute după ce, în mod inexplicabil, mai multe obiecte au fost mişcate în casă de o entitate invizibilă. Anca Pandrea pune toate aceste fenomene paranormale pe seama regretatului Iurie Darie.

07 oct. 2013, 09:11
Întâmplări de „Dosarele X” în casa lui Iurie Darie. Vezi ce a păţit Anca Pandrea şi o prietenă a ei

Anca Pandrea a avut şi martori la întâmplările desprinse parcă din filmele SF, scrie ziarulring.ro. Când a plouat trei zile la rând, Anca Pandrea a rezistat în casă fără să dea drumul la căldură. Însă prietena ei, venită înfrigurată de pe drum, nici nu a apucat să spună că e răcoare şi… toate caloriferele au devenit fierbinţi.

„Cineva a dat drumul la centrală şi a deschis toate caloriferele din casă, inclusiv unul din hol pe care nu îl foloseam niciodată pentru că deasupra e cuierul cu haine. Mihaela a observat prima şi s-a mirat. Eu am zis imediat că e Iura. Tot Iura, spre dimineaţă, pentru că se făcuse prea cald în casă, a deschis geamul din camera unde dormea Mihaela. Doar el putea să fie… Îi simt mereu prezenţa în casă şi mă simt protejată”, a explicat Anca Pandrea.