Întăreşte-ţi imunitatea înainte de sezonul rece

Mirodeniile şi ierburile pe care le ai în cămară, precum şi fructele sau legumele te pot ajuta să te protejezi împotriva unor boli. Suplimentele naturiste au sintetizat beneficiile aduse de aceste plante în produse de largă circulaţie. Îţi prezentăm câteva dintre beneficiile aduse de aceste produse.

RomaniaTV.net
22 sept. 2013, 20:47
Întăreşte-ţi imunitatea înainte de sezonul rece

Sezonul rece aduce cu sine diverse pericole privind sistemul imunitar. Astfel, am decis sa iti prezentam cateva dintre plantele care tonifica acest sistem, revigorand organismul. Unele dintre acestea sunt extrem de apreciate, iar efectele benefice pe care le au au fost atestate in diferite studii. Suplimentele naturiste pot stimula sistemul defensiv al organismului in lupta sa cu bacteriile, virusurile ori alti agenti patogeni. Asadar, ia masuri din timp si fereste-te de raceala si gripa, cu ajutorul naturii.

Ginko biloba si ginseng

Ginko biloba grabeste recuperarea in urma bolii, prin eliminarea starilor de oboseala si prin echilibrarea metabolismului. Totodata, ginsengul e utilizat de sute de ani ca un remediu pentru revitalizare. Astfel, medicina traditionala asiatica promoveaza o multitudine de preparate pe baza de ginseng. Acesta este recomandat persoanelor vulnerabile in fata racelilor si a infectiilor virale, pentru ca intareste organismul si-l ajuta sa treaca usor peste situatiile stresante, dificile sau peste anumite afectiuni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.