Interlopii, mână în mână cu politicienii în reţeaua ridicărilor de maşini VIDEO

Interlopii sunt mână în mână cu politicienii în ceea ce priveşte reţeaua ridicărilor de maşini. Cei mai periculoşi oameni din Bucureşti câştigă contracte cu statul. În Sectorul 6, de exemplu, firma care se ocupă de ridicările de maşini aparţine unui apropiat al clanului Cămătaru. Iulian Bocu, cunoscut drept Calu din Militari, este cel care se află în spatele afacerii cu ridicatul maşinilor din această zonă, informează România TV.

03 dec. 2014, 11:17
Interlopii, mână în mână cu politicienii în reţeaua ridicărilor de maşini VIDEO

Problemele de la Primăria Sectorului 6 sunt cunoscute şi de internauţi. Apropierea interlopilor de mai marii primăriei este un lucru cunoscut chiar şi de şoferii care au rămas fără maşini.

Ăla cu ceafă lată, cu burtă şi cu lanţu mare la gât e Bocu Iulian, zis Calu din Militari. Face parte din Clanul Cămătarilor, condus de fraţii Sile şi Nuţu recent eliberaţi. Director acolo este Bona Bogdan, un ţăran de pe la Caransebeş, nepotul lui Ilie Potecaru, jurist este un domn Eftimie, a fost şeful secţiei 21 din cartier. Iar ca să înţelegeţi cum s-a ajuns aici, aflaţi că Ilie şi Cornel au sponsorizat campania domnului Poteraş când a fost reales primar, iar ca să îşi scoată şi ei investiţia cumva au primit această prăjitură şi anume de a ridica maşinile…„, scrie un bărbat pe www.ridicariauto.ro.

Citeşte şi Se schimbă regulamentul de ridicare a maşinilor. Ce păţesc ieşenii care ajung când le este ridicată maşina

Şoferii au ales să dea firmele de ridicări de maşini în judecată, iar de multe ori au şi câştigat, mizând pe greşelile făcute de reprezentanţii acestora.

Există foarte multe dosare la nivelul instanţelor. Aş spune că instanţele sunt sufocate. În cele mai multe cazuri, aceste procese se câştigă pe nerespectarea prevederilor legale în întocmirea proceselor verbale. Dar există şi decizii ale instanţelor în sensul că funcţionarea acestor societăţi comerciale este ilegală„, a declarat avocatul Bogdan Bărbuceanu.

În acest moment, pe rolul instanţelor sunt foarte multe procese în care şoferii amendaţi îşi cer drepturile după ce autoturismele le-au fost ridicate.

Citeşte şi AVIZ şoferilor! Turiştii de pe litoral care parchează pe locurile interzise riscă să rămână fără maşini