Internauţii au luat cu asalt pagina de Facebook a Elenei Udrea. Ce mesaje i-au transmis după reţinerea sa

În cursul zilei de joi, după ce în România s-a aflat informația că Elena Udrea a fost arestată de Interpol în Costa Rica, pe pagina ei de Facebook, la ultima postare publicată de fostul ministru, au apărut numeroase mesaje.

RomaniaTV.net
04 oct. 2018, 16:38

Unii dintre internauți îi transmit mesaje de susținere Elenei Udrea, în timp ce alții se bucură de faptul că a ajuns după gratii.

‘Gânduri numai de bine și susținere!!! Ce e val ca valul trece!!! Love!!’, este un mesaj de susținere, în timp ce altul spune ‘Dumnezeu să aibă milă de tine și de casa ta…să treci cu biruință prin toate încercările vieții…ÎNCREDE -TE ÎN DOMNUL!’. ‘M-a durut mult vestea arestării și mintea mea nu poate să cuprindă durerea pe care o trăiți…nimeni nu merita o astfel de pedeapsă!!! Fii tare, mămico și Dumnezeu să fie cu voi!!!’, i-a transmis o susținătoare pe Facebook, fostului ministru.

Alte mesaje sunt, însă, pline de venin și arată cât de mult o detestă o parte de români pe fostul ministru al Dezvoltării. ‘Doamna Elena Udrea în 2011 când ați luat mită de la Buzoianu 5 milioane de euro cum a fost? În acest timp mii de români au avut salariile tăiate că doar era criză. Unii dintre aceștia și-au pierdut casele! Și acum vreți să ne fie mila de dvs?’, scrie o româncă de pe Facebook. ‘Ședere plăcută după gratii’, îi urează un alt internaut.

Elena Udrea şi Alina Bică au fost reținute în Costa Rica după ce poliţia locală a pus în aplicare o cerere a Interpol, potrivit unui comunicat.

Membri ai Agenţiei de Investigaţii Judiciare, afiliată la Biroul Naţional Central Interpol Costa Rica, în colaborare cu ofiţeri ai Direcţiei de Informaţii şi Securitate Naţională (DIS), după investigaţii, supraveghere şi monitorizare, au oprit miercuri două femei din România, în vârstă de 44 de ani, la solicitarea autorităţilor române, scrie sursa.