Intervenţie de urgenţă a medicilor acum câteva ore! Ce se întâmplă cu Denisa Răducu. „Rugati-vă pentru mine”

Denisa pare să treacă prin momente din ce în ce mai dificile pe patul de spital. Mai mult, în umră cu câteva ore, cântăreața a fost supusă, din nou, unei intervenții de urgență, medicii luând decizia să nu mai aștepte niciun moment.

29 mai 2017, 08:10

Starea de sănătate a Denisei pare să se înrăutățească din ce în ce mai mult. Iar acum câteva ore, medicii care o au în grijă au luat decizia să intervină de urgență, vedeta având, din nou, nevoie de o puncție care să îi scoată lichidul din zona ficatului. De altfel, spun sursele noastre, acesta a fost cel mai dificil weekend pentru cântăreață, ea trecând prin momente foarte dificile. „A avut o cădere, nu mai avea energie nici să își ridice capul de pe pernă. Mama ei e disperată, nu știe ce să mai facă, așa cum sunt, de altfel, toți cei care stau alături de ea”, ne-a spus un apropiat de-al familiei artistei. Nici medicii nu sunt prea optimiști, ei fiind disperați că, în ciuda tratamentelor complexe pe car ei le aplică, starea ei de sănătate nu se îmbunătățește, scrie spynews.ro.

Mai mult decât atât, ne-au spus sursele noastre, Denisa nu este la prima intervenție de acest fel, ea fiind supusă mai multor asemenea puncții, medicii făcând eforturi disperate pentru a o salva din ghearele cumplitei boli de care suferă. În plus, pare-se, ea va fi supusă în urmele următoare unei alte intervenții chirurgicale pentru varicele esofagiene pe care le are din cauza bolii.

Citeşte şi Ultimele veşti despre Denisa Manelista sunt dramatice: „… nu are nicio şansă”

Denisa Manelista, apel pentru amici: „Rugati-vă pentru mine”

„Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.

Mai mult, timp de câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa a băut sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani. Din păcate însă, lucrurile nu mai stau, acum, atât de bine pe cât și-ar dori, situația ei înrăutățindu-se din cauza agresivității bolii de care suferă.