Intervenţii de urgenţă pe Litoral. Trei persoane, la un pas de moarte la Mamaia

Un val de incidente s-a înregistrat vineri pe litoral. Trei turişti se zbat între viaţă şi moarte la spitalul din Constanţa, după ce au intrat în apă şi nu au mai reuşit să iasă. Totul s-a întâmplat în ultimele 12 ore.

RomaniaTV.net
24 iun. 2016, 09:13
Intervenţii de urgenţă pe Litoral. Trei persoane, la un pas de moarte la Mamaia

Un bărbat de 35 de ani se zbate între viață și moarte după ce a sărit în mare de pe pasarela din stațiunea Mamaia, el fiind găsit de mai mulți pescari în timp ce plutea, informează reporterntv.ro.

Oamenii au apelat la ajutorul paramedicilor aflați într-un cort de prim-ajutor din zonă, iar bărbatul a fost adus la mal.

Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, iar ulterior l-au transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Serviciile de urgență au fost solicitate într-un al doilea caz de înec. De această dată, un bărbat de 60 de ani ar fi intrat în apă pe plaja Modern, iar la un moment dat a dispărut. Martorii au sunat la 112. Acesta a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii îi aplică protocolul de resuscitare. Din spusele martorilor rezultă că acestuia i se făcuse rău în timp ce se afla în mare. Victima a fost stabilizată și a fost transportată la Spitalul Județean.

Cele două incidente s-au petrecut după ce echipele de salvator au fost solicitate să intervină pentru un caz de înec chiar în noaptea de joi spre ineri, tot pe plaja Modern. Un bărbat de 50 de ani care a vrut să facă o baie în mare noaptea a fost scos din apă, mai mult mort decât viu, și transportat la Spitalul Județean.

Astfel, bilanțul celor care s-au aflat la un pas de moarte în apa mării se ridică, în numai 12 ore, la trei victime.