Intervenţii DRAMATICE din mijlocul apelor. Zeci de familii au rămas izolate din cauza viiturilor VIDEO

Operaţiuni dramatice de salvare în două judeţe, în care viiturile au făcut prăpăd. În Vâlcea, zeci de familii au rămas izolate, iar în Prahova, la Doftana, mai mulţi oameni au fost surprinşi de puhoaie când încercau să traverseze un râu. În Mehedinţi, o clădire a luat foc după ce a fost lovită de fulger, informează România TV.

10 mai 2017, 05:55
Intervenţii DRAMATICE din mijlocul apelor. Zeci de familii au rămas izolate din cauza viiturilor VIDEO

A fost prăpăd în comuna Milcoiu din judeţul Vâlcea. Un sat întreg a foat afectat după ce o viitură a lovit localitatea, iar 28 de familii au rămas izolate.

O comisie de la ISU şi prefectură va merge la faţa locului pentru a inventaria pagubele.

Situaţia este dezastruoasă şi în Prahova. Pompierii au fost nevoiţi să intervină la Doftana, după ce mai mulţi oameni şi caii lor au fost surprinşi de puhoaie când încercau să traverseze un râu.

Oamenii au reuşit să iasă singuri, însă animalele au avut nevoie de ajutorul pompierilor.

„Animalele au rămas surprinse la jumătatea apei. Am echipat un salvator în mod corespunzător, iar acesta a acţionat pentru evacuarea pe rând a celor două animale”, au declarat pompierii.

Şi în Mehedinţi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru o clădire care a luat foc după ce a fost lovită de fulger. Iar la munte, la altitudini mari, ninge iar ca în plină iarnă.

Citeşte şi Inundaţii în Canada: Peste 3.400 de persoane au fost evacuate în Quebec, Ontario şi British Columbia

VEZI şi INFORMAREA METEOROLOGICĂ a fost actualizată. Sunt aşteptate LAPOVIŢE şi TEMPERATURI SCĂZUTE