Explicaţii incredibile ale bărbatului care a ŞOCAT mii de oameni după ce a pârlit un porc de viu VIDEO

România TV a realizat un interviu în exclusivitate cu bărbatul din judeţul Călăraşi care a şocat mii de oameni pe internet după ce a pârlit un porc viu. Imaginile revoltatoare i-au făcut pe mii de români să ceară pedepsirea vinovatului. Cu toate acestea, el spune că animalul era mort.

RomaniaTV.net
17 oct. 2015, 09:35

În exclusivitate pentru România TV, autorul barbariei a oferit câteva explicaţii de-a dreptul ridicole. Chiar dacă n-a inventat nimic şi nici n-a dat lovitura la loto, Fane din Dor Mărunt a ajuns celebru. Omul a reuşit să-i oripileze pe toţi cei care l-au văzut pârlind un porc de viu.

Porcul, când pui focul pe el, se-ntinde. Se-ntinde pielea pe el şi obligat se mişcă urechea, se mişcă un pic capul, picioarele, coada. N-a sărit, domnule de pe foc. A mişcat puţin urechile. Se contractă muşchiul pe el. S-a spus că trebuie asomat. Cine ni-l asomează? Pentru că la noi, doctorii… n-are niciunul de asomat„, a declarat Fane, bărbatul care a devenit vedetă pe internet după ce imaginile au devenit virale.

 

Citeşte şi Un mistreţ a căzut din tavan, în mijlocul unui mall. Imagini incredibile surprinse de cumpărători VIDEO

La prima vedere, animalele par în regulă în curtea lui Fane. Un purcel se plimbă liber prin ograda bărbatului din Dor Mărunt care a şocat mii de oameni.

Ăştia de la ţară nu ştiu cum se manifestă un porc după ce-l înjunghi? Omul de la oraş, care a văzut porcul doar agăţat la supermarket nu ştie cum se-njunghie un porc. De filmat a filmat o verişoară, dar de pus nu ştiu cine le-a pus. Că le-a pus băiatul, că le-a pus verişoara, nu ştiu„, a declarat acesta.

Poliţia din Dor Mărunt anchetează cazul. Legea pedepseşte actele de cruzime faţă de animale, aşa că bărbatul riscă amendă sau chiar închisoare. Fane din Dor Mărunt a reuşit să oripileze mii de oameni care l-au văzut pârlind un porc care încă nu murise.