Interviu inedit cu Dalai Lama: „Mă gândesc la femei şi îl iubesc pe Bush” VIDEO

Liderul spiritual tibetan, Dalai Lama, a uimit o lume întreagă după ce a răspuns unor întrebări mai puţin obişnuite pentru un călugar, într-un interviu în exclusivitate pentru CNN. Dalai Lama a recunoscut că se gândeşte la femei şi că îl iubeşte pe George W. Bush.

RomaniaTV.net
27 apr. 2012, 17:50
Interviu inedit cu Dalai Lama: „Mă gândesc la femei şi îl iubesc pe Bush” VIDEO

Călugărul budist a vorbit despre fostul preşedinte american, George W. Bush, despre care a spus că îl iubeşte ca om, dar nu susţine şi planul acestuia de a invada Irakul.

„Îl iubesc pe preşedintele Bush. Cel tânăr. Ca om, nu ca preşedinte al Americii. Poate politica sa nu a fost de succes, dar ca persoană, este o persoană foarte draguţă. Îl iubesc!”, spune liderul spiritual tibetan.

Provocat de realizator, Dalai Lama a recunoscut că nu poate rămâne indiferent când vede o femeie frumoasă.

Întrebat dacă simte vreodată atracţie atunci când vede o femeie, acesta a răspuns „Da, câteodată văd femei şi zic: „Oh, ceva frumos”. Dar apoi mă gândesc că este un adevărat job să trăieşti cu o femeie şi apar prea multe probleme şi gânduri necurate”.

Călugărul este celibatar şi nu are voie să aibă relaţii cu femei, cu toate acestea recunoaşte că reprezentantele sexului frumos sunt încă în atenţia sa.

„Chiar şi în visele mele. Visez femei şi îmi imaginez că sunt budist. Nu mi-am imaginat niciodată în visele mele că sunt Dalai Lama, dar întotdeauna mi-am amintit că sunt budist”, mai spune acesta.

Dalai Lama este şeful spiritual al budistilor tibetani şi a ocupat până anul trecut şi funcţia de şef al provinciei, încă de când avea 15 ani.