Între două nu te plouă – ZODIILE care scot TOT ce-i mai bun din tine

Există două zodii pe care îţi vei dori să le ai mereu prin preajmă, fiindcă îţi oferă exact ceea ce ai nevoie, la momentul potrivit. Descoperă-le şi preţuieşte-le cum se cuvine!

RomaniaTV.net
02 oct. 2015, 10:40
Între două nu te plouă – ZODIILE care scot TOT ce-i mai bun din tine

Berbec

Personalitatea ta puternică atrage oameni energici şi încântători aşa că vor fi veşnic în jurul tău Lei şi Săgetători. Poţi aduce echilibru în viaţa ta împrietenindu-te cu un Taur, iar o Fecioară te va ajuta să îţi consumi energia făcând lucruri care te ajută să evoluezi. Dacă ai nevoie de o figură părintească, pe care să o respecţi, atunci ai nevoie de un Capricorn în viaţa ta. Vărsătorii sunt tovarăşi de drum potriviţi pentru tine, însă vei descoperi că ai o conexiune de-a dreptul specială cu Balanţa. Racul şi Capricornul îţi pot fi şi ei buni prieteni, reuşind să te împingă de la spate ori de câte ori e necesar.

Citeşte şi Cele mai bune zodii cu care să faci sex

Taur

E în regulă să faci schimbările cu încetinitorul şi să preferi stabilitatea, iar Fecioara şi Capricornul înţeleg această dorinţă a ta. Dacă ai nevoie de cineva care să te ajute să vezi lucrurile şi altfel, trebuie să ştii că un nativ din zodia Gemeni te va inspira. Balanţa este cea care te ajută să îţi iei gândul de la bunurile materiale pe care ţi de doreşti şi să te bucuri, mai degrabă, de lucrurile simple. Peştii îţi sunt prieteni loiali. Pentru tine, prietenia este extrem de importantă iar un Scorpion va reuşi să îţi câştige respectul din acest punct de vedere, dovedindu-ţi că merită să crezi în el. Nativii din zodia Leu şi Vărsător ştiu cum să te facă să duci la bun sfârşit tot ce începi.

Gemeni

Eşti foarte energic şi cu greu poate ţine cineva pasul cu tine. Totuşi, Balanţa şi Vărsătorul reuşesc, de cele mai multe ori, să facă faţă energiei tale. Cu nativii din zodia Berbec te înţelegi bine din prima, de parcă v-aţi cunoaşte de o viaţă. Apreciezi curajul Racului şi încerci să înveţi ceva de la acesta. Săgetătorul este însă cel care reuşeşte să te înţeleagă cel mai bine. Dacă vrei să ai un partener de distracţie pe măsura ta, atunci ţine aproape un nativ din zodia Peşti.

Rac

O persoană atât de sensibilă cum eşti tu trebuie să fie înconjurată de alţii care înţeleg profunzimea sentimentelor tale şi pot face faţă temperamentului tău schimbător. Peştii şi Scorpionii vor fi întotdeauna lângă tine, compătimindu-te şi oferindu-ţi susţinere atunci când ai cea mai mare nevoie. Îndreaptă-ţi atenţia către un nativ din zodia Leului atunci când ai nevoie de cineva care să te ajute să te afirmi în modul în care ştii că trebuie să o faci.

Citeşte şi Compatibili până la moarte. Combinaţii de zodii care se potrivesc de minune

Taurii vor fi întotdeauna o forţă de stabilitate în viaţa ta, iar tu te vei simţi atrasă în activităţile lor preferate deoarece ştii că poţi să depinzi de aceşti nativi o bună bucată de timp. Dar în acelaşi timp vei descoperi că poţi trăi cu uşurinţă şi în jurul Balanţelor şi Berbecilor. Capacitatea lor de a bune oamenii în mişcare se ca combina bine cu atitudinea ta de a avea grijă de alţii.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.