Întrebări greşite pe care bărbaţii şi le pun despre femei

Când este vorba despre femei bărbaţii se confruntă cu o mulţime de întrebări fără răspuns. Iar de calitatea întrebările puse depinde calitatea răspunsurilor. Nu poţi să-ţi creşti cunoştinţele despre femei dacă nu ştii ce să întrebi sau pe cine să întrebi. Mulţi oameni pun întrebări greşite fără ca măcar să realizeze acest lucru.

17 apr. 2017, 19:47
Întrebări greşite pe care bărbaţii şi le pun despre femei

Iată câteva întrebări pe care bărbaţii continuă să le pună despre femei, alături de întrebările pe care ar trebui să le pună, dacă vor un răspuns căre să-i lumineze.

Despre femei # 1: De ce femeile se îndrăgostesc mereu de ticăloşi?

Întrebarea corectă este: Ce-i place fetei (de care sunt îndrăgostit) la un bărbat?
Eşti atras de fete doar pentru că arată bine sau că zâmbesc frumos? Cum ar trebui să fie?

Trebuie să recunoşti că femeile evaluează bărbaţii din mai multe puncte de vedere. Chiar şi cea mai superficiaă femeie din lume este interesată de minimum 2 lucruri. Cum arată? Bani? Faimă?, Mărimea penisului? Oricare dintre aceste lucruri se pot afla pe lista unei femei, ceea ce înseamnă mai mult decât drăguţ/ticălos. Şi nu uita un lucru: fiecare femeie este diferită.

Tocmai de aceea bărbaţii trebuie să ştie că un comportament corespunzător contează pentru femei, însă asta nu înseamnă că te şi primeşte în patul ei dacă nu ai şi celelalte lucruri de care este interesată.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO