Întrebări pe care să nu le pui niciodată la prima întâlnire

În sfârşit, ceea ce ţi-ai dorit s-a întâmplat. După săptămâni de tatonari el şi-a luat inima în dinţi şi te-a invitat în oraş. Ce se va întâmpla oare când amândoi veţi sta la o masă, iar conversaţia va deveni personală.

21 oct. 2017, 18:35
Întrebări pe care să nu le pui niciodată la prima întâlnire

Cei mai multi dintre oameni vor evita sa discute despre subiectele fierbinti precum politica si religia, insa pana unde poti merge cu intrebarile in dorinta ta de a afla cat mai multe despre el? Daca speri sa-l faci sa te vada ca fiind sufletul lui pereche inca de la prima intalnire, iata 5 intrebari pe care n-ar trebui sa le pui niciodata la prima intalnire:

Intrebari despre fosta
In general, acest subiect va „scapa” in timp ce vorbiti despre amintiri din concediu, intalniri ratate sau vechi povesti din facultate. Iar asta nu va ajuta deloc intalnirea. Dimpotriva. Acelasi rezultat il vei obtine si daca il intrebi motivul pentru care s-au despartit sau de ce este inca singur.

La tine sau la mine?
Curiozitatea excesiva este cea mai rapida cale de a rupe conexiunea dintre voi, mai ales atunci cand aduci in discutie viata sexuala cand te intalnesti pentru prima oara cu cineva. Potrivit lui Coach Steph, un reputat expert in relatii de cuplu de peste Ocean, aceasta intrebare poate fi considerata lipsita de respect ba chiar obscena. Doar daca nu ti-ai propus sa faci sex chiar din prima noapte.

Citeste mai mult pe SFATULPARINTILOR .RO.