Întrebări pe care să ţi le pui înainte să ieşi cu un bărbat mai în vârstă

O relatie cu un barbat matur poate fi cu adevarat incitanta, mai ales daca tu cauti sa te simti mereu protejata. Unde mai pui ca el are, fara indoiala, toata experienta de partea lui, asa ca sigur va sti sa-ti ofere placere in moduri in care nici macar n-ai visat pana acum. Insa o idila pasagera e una, iar o relatie serioasa, de durata, e cu totul altceva.

04 mai 2017, 19:27
Întrebări pe care să ţi le pui înainte să ieşi cu un bărbat mai în vârstă

Dincolo de „joaca” de budoar, diferenta de varsta s-ar putea sa-si spuna cuvantul in alte aspecte ale vietii de cuplu si sa te afecteze mai mult decat iti dai seama. Ce e de facut? Inainte de trece relatia la un nivel mai profund, gandeste-te bine la urmatoarele 3 lucruri, ca sa-ti dai seama daca vrei intr-adevar sa fii cu el pe termen lung.

Subiectul legat de copii (si, implicit, de viitorul relatiei) e foarte important in cuplu. Este practic discutia care leaga sau „dezleaga” doi oameni – desigur, atunci cand vine momentul ei. Daca iubitul tau se apropie sau a trecut de 40 de ani (presupunand ca tu ai vreo 20 si ceva, pana in 30), probabil ca e deja decis daca isi doreste sau nu un copil. E foarte posibil ca el sa aiba deja copii dintr-o relatie anterioara si sa nu mai vrea sa devina iar tata la varsta asta – un motiv plauzibil, care nu are legatura cu tine (prin urmare, daca spune „pas” copiilor, nu inseamna ca nu te iubeste). Si aici lucrurile se complica, in functie de ce anume iti doresti tu. Daca e visul tau sa fii mama (si chiar daca nu stii inca de vrei sau nu un copil), e bine sa discuti subiectul cu el inainte de a te implica prea mult in relatie. Nu e obligatoriu sa fie genul ala de discutie serioasa, „de speriat”, mai ales daca nu iesiti impreuna de multa vreme.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro.