Întrebările obsesive la care ar trebui să renunţaţi

Adevărul este că întrebările sunt, de cele mai multe ori, extrem de importante mai ales dacă mergi la doctor, la bancă, la şcoală etc. Te pot ajuta să înţelegi mai bine lumea în care trăieşti şi, de ce nu, să te dezvolţi. Însă aici nu este vorba despre acest gen de întrebări ci de cele care îţi fac viaţa mai grea.

RomaniaTV.net
01 feb. 2015, 20:31
Întrebările obsesive la care ar trebui să renunţaţi

Iata 6 intrebari obsesive la care ar trebui sa renunti.

Ce este in neregula cu mine?

Aceasta intrebare ti-ar putea folosi in situatia improbabila in care una dintre mainile tale incearca sa te sugrume. Insa oamenii se tot intreaba ce nu este in regula cu ei fara sa realizeze ca facand asta isi centreaza atentia pe atributele lor negative – iar concentrarea atentie pe un lucru il face pe acesta sa creasca.

Cand imi va surade si mie norocul?

Asteptarile pozitive vor atrage lucruri bune in viata ta. Insa sa te intrebi la nesfarsit cand isi vor face aparitia le va indeparta. Te-a batut cineva la cap sa termini mai repede ce aveai de facut? Aminteste-ti cum te simteai in asemenea momente, cand pur si simplu lucrai si mai incet doar pentru a-l enerva pe cel care iti statea pe cap. Nu pune piedici zeitei Fortuna agasand-o. Hotaraste-te ce vrei, fa tot ce depinde de tine pentru a obtine, dupa care detaseaza-te de rezultat. Cu siguranta ca in cele din urma norocul iti va surade.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro.