Telefon SURPRIZĂ primit de Ioan Becali în ÎNCHISOARE. „Frate, spune-mi că nu e adevărat!”

Ioan Becali a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in "Dosarul Transferurilor", dar prietenii nu l-au uitat. Fostul impresar a primit un mesaj de la unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii.

21 aug. 2014, 06:41

Jose Mourinho nu l-a uitat „fratele” Ioan Becali, astfel ca o data la doua saptamani portughezul se intereseaza de prietenul sau de dupa gratii.

De altfel, dintre prietenii din  strainatate, cel mai lovit de vestea condamnarii lui Ioan Becali a fost Jose Mourinho. In momentul in care a auzit ca prietenul lui isi va petrece mai bine sase ani din viata dupa gratii, reputatul tehnician portughez a pus mana pe telefon si l-a incurajat pe acesta.

„Spune-mi ca nu e adevarat!”, a fost sms-ul pe care Ioan Becali l-a primit de la antrenor, la scurt timp dupa ce a fost inchis, scrie Cancan.

De altfel, de la momentul sentintei judecatoresti, nu trec mai mult de doua saptamani fara ca actualul tehnician al lui Chelsea sa nu-i sune pe apropiatii lui Ioan becali si sa nu-i intrebe pe acestia de starea prietenului lor: “Cei doi au discutat si direct, dupa ce Ioan Becali l-a trecut pe Jose Mourinho lista de perosane pe care are dreptul sa le sune. Dupa un timp insa, au tinut legatura prin intermediari”.