Ioan Burculeţ, PREVIZIUNI NEGRE pentru 2019. „Pământul se va cutremura, iar un ATENTAT va avea loc….”

Ioan Burculeţ, specialist în astrologie, a făcut o serie de previziuni pentru România şi pentru întreaga lume. Astrologul a dezvăluit ce ne aşteaptă în anul 2019.

08 dec. 2018, 08:27
Ioan Burculeţ, PREVIZIUNI NEGRE pentru 2019. „Pământul se va cutremura, iar un ATENTAT va avea loc….”

„Focul va porni de la Sud, o să se propage către ţară noastră. Acesta este semnul începutului care va trezi spiritul Cocorului, venit dinspre Răsărit şi care se va infrati cu două mari puteri. Marea care împarte cele două ţinuturi, va fi arsă de focurile tirurilor din păsările de metal.

Citeşte şi România, lovită de un cutremur de 8 grade pe scara Richter, de Crăciun? Şapte cutremure au avut loc în ultimele 48 de ore

La o ţară vecină, dincolo de trei ţări de România, vor avea loc manifestaţii pentru un petec de pământ. Şi cu toate acestea un avion cât de curând cu un demnitar la bord important se va prăbuşi traversând Oceanul şi o Mare.

Cămilă cu o cocoaşa va fi afectată pentru energia ei, pentru că acolo se consumă focul pentru o comoară ascunsă în pământurile sterpe dar care ascund un vechi mit. Mitologia va fi atacată pentru a se caută în găurile negre ale pământului brăzdat de bogaţîi. O singură relicvă va fi găsită aici şi trupele se vor mută apoi spre Nord. Acolo unde în jumătatea de Luna este o adevărată relicvă.

Europa se va reconfigura total

Marea şi Insula va fi zguduită de un cutremur şi o dezorganizare econoimica de cum nu s-a mai văzut până la aceste vremuri. Pentru că ea va fi vasala unei puteri care o roade din interior. Un preot bătrân va avea de suferit de pe urmă înfrângerii şi a ultimei greşeli pe care acesta o va face, însă fără să îşi dea seama… Acolo din interior, vor avea loc schimbări şi Bătrânul Continent (Europa) până în primăvară anului 2019 când se va reconfigura total. Însă câteva teritorii vor fi pierdute şi declinul monedei de pe continent va fi vizibil în toată lumea. Va fi că şi cum s-ar sparge o vaza cu flori de câmp iar apă va curge din ea tulbure.

Continuarea articolului pe kfetele.ro.