Ioan Dan Niculescu a murit. Prietenii, şocaţi de dispariţia tragică a coordonatorului campaniei online a lui Iohannis

Ioan Dan Niculescu a murit în urma unui tragic accident de circulaţie, produs în judeţul Suceava. La alegerile prezidenţiale din 2014, el a fost unul dintre coordonatorii campaniei online a lui Klaus Iohannis.

03 iun. 2016, 06:33
Ioan Dan Niculescu a murit. Prietenii, şocaţi de dispariţia tragică a coordonatorului campaniei online a lui Iohannis

Ioan Dan Niculescu îşi întâmpina vizitatorii pe site-ul personal cu următorul mesaj: „Nici eu nu cred în coincidente! Deci fii binevenit, mă bucur de întâlnire!„. Dispariţia sa bruscă, într-un tragic accident de circulaţie, la doar 38 de ani, i-a şocat pe toţi cunoscuţii. Unii dintre ei şi-au împărtăţit durerea pe pagina de Facebook.

Azi dimineata am avut un șoc. Am tot sperat că e o farsă, că nu poate fi adevărat, dar este… Câteodată oamenii pleacă din viață brusc, lăsând un gol și o mulțime de întrebări… Totuși omul acesta avea răspunsuri! Un trecător… Acum 20 de ani era baietelul inalt din stanga sus, rocker pletos cu fata de copil, un personaj remarcabil si atunci… Dar nu stiu de ce, am senzatia că a merge acum în această călătorie cu aceeași energie, deschidere și curiozitate ca în orice altă aventură… Ioan Dan Niculescu…poate că nu e trist decît pentru noi, cei rămași…„, a scris o prietenă, Roxana Stefanovici.

Citeşte şi A murit coordonatorul campaniei online a lui Klaus Iohannis, la alegerile prezidenţiale din 2014

O sursă de inspirație fără egal, un mentor și în primul rând un suflet luminat. Recent l-am întrebat cum e și mi-a zis „ca un animal, într-un camion, în drum poate spre abator, poate spre alt grajd, poate spre libertate…” spre libertate… Odihnește-te în pace, Ioan!„, a scris şi Elena Zgardan. „Aseară, de printre noi a mai plecat un erou, unul care salva suflete. „Am învățat de la apus că e important să lași o culoare frumoasă după ce strălucești.” R.I.P. Ioan Dan Niculescu„, este postarea Victoriei Dodon.

Ioan Dan Niculescu avea 38 de ani, a absolvit Facultatea de Drept la Iaşi în 2002, dar nu a profesat nici o zi ca avocat, ci a intrat în publicitate ca freelancer, imediat după terminarea studiilor. A înfiinţat o agenţie de creaţie, Argo Media şi avea un blod de călătorie, imediatdureaza.blogspot.ro. Se decria ca fiind activist pentru drepturile animalelor, colecționar de antichități și curiozități, pasionat de orologerie, civilizații dispărute și rock.