Ioan Gyuri Pascu, în 2014: „Mi-am trăit viaţa frumos, când vrea Dumnezeu, mă duc”

Ioan Gyuri Pascu spune că şi-a trăit viaţa frumos şi că se va “duce" atunci când vrea Dumnezeu.

26 sept. 2016, 05:32
Ioan Gyuri Pascu, în 2014: „Mi-am trăit viaţa frumos, când vrea Dumnezeu, mă duc”

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineață, la vârsta de 55 de ani. Decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Informația a fost confirmată, pentru România TV, de coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița.

„Două echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului. Este vorba despre un stop cardiorespirator iresuscitabil”, a declarat coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița. Ioan Gyuri Pascu a murit acasă, în jurul orei 5,00 dimineața. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o oră.

Ioan Gyuri Pascu îşi simţea sfârşitul încă din 2014. „Sunt bine, îmi văd de treaba mea, duc o viaţă normală. Pot să spun ca regret cateva lucruri pe care le-am facut sau nu pana acum, insa in general mi-am trait viata frumos. Si cred ca asta este cel mai important. Interviuri nu mai dau”, a declarat Gyuri Pascu într-un interviu din 2014.

El spunea că nu vrea să mai trăiască mult, afirmaţie care ar putea şoca atunci când o auzi prima dată. „Mi-am trait viata frumos, cand vrea Dumnezeu ma duc, toti suntem la „mana” Lui. La toti ne suna la un moment dat ceasul, asta este o certitudine. Depinde doar cand se va intampla acest lucru”, spunea celebrul artist.

După accidentul vascular din 2010, Pascu a renunţat definitiv la alcool, dar şi la alte obiceiuri nesănătoase. 

Actorul și muzicianul Ioan Gyuri Pascu s-a născut la 31 august 1961, la Agnita, în județul Sibiu.

În 1987 a devenit membru în grupul ‘Divertis’, alături de care a încântat publicul timp de 20 de ani, participând la multe spectacole live, emisiuni de radio și televiziune.