Ioana Băsescu, filmată la două săptămâni după naştere. Vezi primele imagini cu nepotul preşedintelui

La mai puţin de 2 săptămâni de când a născut, fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu s-a întors la muncă. Jurnaliştii de la cancan au surprins-o zilele trecute pe Ioana Băsescu în timp ce se ducea la birou cu bebeluşul.

28 nov. 2014, 07:10

De când a născut, Ioana Băsescu nu se desparte de fiul ei, aşa că preferă să îl ia cu ea la biroul notarial. Ioana Băsescu nu şi-a luat concediu de maternitate şi încearcă să se împartă onorabil între rolul de mamă şi cel de notar, scrie cancan.ro.

Într-una din zile, fiica cea mare a lui Traian Băsescu a avut parte şi de o vizită-surpriză: bunica Maria Băsescu şi prima nepoţică din familie, Sofia Anais. 

Citeşte şi: Ioana Băsescu câştigă procesul cu Antena 3. Fiica preşedintelui trebuie să primească despăgubiri de 20.000 lei

Traian Băsescu este bunic pentru a doua oară. Şeful statului a anunţat marele eveniment pe Facebook unde a postat şi câteva imagini. Ioana Băsescu a născut pe 14 noiembrie un băiat. „Astăzi, în jurul orei 07.50, s-a născut primul Basescu. Este sănătos, are 3,4 kg si ţipă!”, a scris Traian Băsescu.

Băieţelul născut vineri este primul copil al cuplului Ioana Băsescu – Radu Pricop. Cei doi s-au căsătorit, în secret, în luna iunie, la Azuga. Potrivit informaţiilor obţinute de România TV, Ioana Băsescu a născut la Spitalul Filantropia, unde s-a internat, în secret, joi seară. Traian Băsescu mai are o nepoată din partea fiicei sale, Elena, pe Sofia Anais. Cât de curând va avea şi al doilea nepot, tot din partea Elenei.