Ioana Condrea, tânăra mutilată de un proxenet, îşi revine în mod miraculos după ce a stat trei ani în comă

Ioana Condrea, tânăra care se află în comă de aproape trei ani din cauza unui proxenete, îşi mişcă mâinile şi a început să mănânce. Tânăra este internată într-un spital din Germania.

RomaniaTV.net
11 iun. 2017, 14:44
Ioana Condrea, tânăra mutilată de un proxenet, îşi revine în mod miraculos după ce a stat trei ani în comă

Ioanei Condea a fost bătută cu bestialitate de către un proxenet, imediat după ce a ajuns în Germania, acolo unde a fost obligată să se prostitueze. Tânăra a fost amăgită de proxenet, care este tot român, cu promisiunea unui loc de muncă în Germania, însă, în momentul în care ea a ajuns acolo, a început calvarul, scrie cancan.ro. 

Pentru că a refuzat să se prostitueze, fata a fost bătută cu bestialitate, şi a ajuns în comă la spital. Proxenetul a fost prins şi condamnat la opt ani de închisoare

Ioana Condea s-a aflat o perioadă îndelungată în comă, iar, la un moment dat, medicii nu mai aveau nicio speranţă că o pot salva, spre disperarea familiei. Tânăra şi-a revenit, însă, miraculos şi a început să comunice prin semne. Este în continuare ţintuită la pat şi nu poate vorbi, iar doctorii nu ştiu când şi dacă se va întâmpla acest lucru.

Mama tinerei declara anul trecut că a fost în Germania şi a văzut-o pe fiica ei. „Am fost în Germania, am văzut-o. Fata şi-a revenit, s-a trezit din comă după doi ani. Medicii sunt şi ei încrezători şi optimişti”, spunea Graţiela Condea.

Citeşte şi A pierdut sarcina. „Devoratoarea de fotbalişti” Ioana Popescu trece prin momente cumplite