Ioana Filimon, primele declaraţii despre iubit. Cine o face fericită pe Miss România

Ioana Filimon, Miss România şi Miss Global of the World, a povestit cum a cucerit-o iubitul ei.

16 nov. 2018, 15:05
Ioana Filimon, primele declaraţii despre iubit. Cine o face fericită pe Miss România

Ioana Filimon, deținătoarea titlului de Miss România 2016, a câștigat, în octombrie, Miss Global Model of the World, concurs de frumusețe ținut în Antalya, în perioada 17 şi 29 octombrie în Antalya.

Ioana Filimon a câştigat concursul Miss Global Model of the World. Cum a arătat românca la proba costumului de baie FOTO

„Este, este cineva în viaţa mea! Relaţia nu este de foarte mult timp, acum depinde ce înţelegi prin mult timp. E bine, nu contează timpul, adică el e acolo, asta trebuie să ştie lumea că el este acolo şi că este bine. Cu simplitate şi modestie m-a cucerit. Important e să fii om, înainte de toate. Niciodată nu am avut chestia asta cu aspectul fizic. Da, are o situaţie bună. Este din Banat de acolo, de la mine de acasă. Rezistă orice, şi relaţiile la distanţă”, a spus Ioana Filimon pentru Antena Stars.

„Ai fost născut să câștigi, dar să fii câștigător trebuie să își propui să câștigi, să te pregătești să câștigi și să te aștepți să câștigi”, este mesajul publicat de frumoasa brunetă de 27 de ani din Timișoara, pe contul său de Instagram alături de o fotografie de la concursul din Turcia.