Ioana Popescu, despre Firicel. „Băiatul ăsta are probleme cu femeile, nu cu drogurile”. Cei doi au avut o aventură cu 3 ani în urmă

Jurnalista Ioana Popescu, cea cu care actorul Cuzin Toma a avut o aventură în urmă cu 3 ani, nu crede o iotă din povestea conform căreia Firicel a fost prins de poliţişti la volan sub influenţa stupefiantelor. Aceasta a dezvăluit că s-a întâlnit recent cu Toma şi că acesta nu era în nici un caz ”fumat”. De asemenea, ea a povestit că "Firicel" i-a salvat practic viaţa.

23 nov. 2018, 07:22

„Îl cunosc foarte bine pe Cuzin, noi am avut, după cum ştie toată lumea, o relaţie pasională, superbă, în anul 2015, relaţie care parcă a ars toate etapele. Nu ne-am mai văzut de atunci, pentru că eu am vrut să îi mai acord o şansă fostului meu logodnic, şi am plecat după Edy în Frankfurt. S-a dovedit că ciorba reîncălzită nu este bună şi atunci m-am întors în România.

Citeşte şi Firicel, din Las Fierbinţi, prins la volan fără permis. Actorul e suspectat că a condus drogat VIDEO

L-am revăzut recent însă pe Cuzin, şi nu aveam de gând să spun chestia asta până acum, pentru că i-am şi promis, dar dat fiind contextul acesta, cred că sunt în măsură să lămuresc eu situatia despre el, până la urmă a fost iubitul meu. Ne-am revăzut în urmă cu câteva zile, săptămâna trecută, prin intermediul unor prietene şi nu a fumat nimic, a cerut doar o cafea. De altfel eu aş simţi mirosul de marijuana şi am martori acolo că el nu mirosea a aşa ceva!

Ioana Popescu, despre Firicel: „Alte persoane din showbiz au probleme cu drogurile”

Nu l-am văzut niciodată că se droga, dar într-adevăr fumează tutun foarte mult. În plus, de asta el mereu filmând la acel serial Las Fierbinţi, este mereu în stare de tensiune. Se trezeşte în fiecare dimineaţă la oră 6.00 ca să ajungă la platourile din Fierbinţi pe la 7.30 şi la 8.30 deja încep repetiţiile. Şi bea vreo 4 cafele pe zi cel puţin. Apoi are spectacole de teatru. Vă daţi seamă că este obosit şi tensionat. Nici pomeneală însă de droguri.

Sigur că oamenii care nu îl cunosc pot spune multe, mulţi judecă fără să ştie nimic, că aşa li se pare lor. Adevărul este că este un mare actor, un bărbat foarte mişto. Ar trebui ca poliţiştii să se uite după alte persoane care chiar consumă droguri, şi sunt mulţi de ăstia în showbiz.

Ioana Popescu, despre Firicel! „Datorită lui Cuzin am scăpat de la Colectiv”

O să spun şi ceva ce puţini ştiu: datorită lui am scăpat de la Colectiv şi nu m-am mai dus în acea seară fatidică de 30 octombrie 2015 la acel concert unde fusesem invitată, pentru că m-am dus să îl văd cum joacă la Teatru Mic din Bucureşti, era piesa „Visul unei nopţi de vară” care începea în jur de ora 20.00. Piesa de teatru s-a terminat exact când a început focul de la Colectiv. El m-a dus cu maşina de la teatru pană la un taxi la Universitate apoi el a pleca la Călărasi. De altfel am înţeles că în acea noapte paparazzii de la WOWbiz erau după noi, deci totul este înregistrat şi filmat. Dacă nici nu ăsta e destin, karma?! – spuneţi cum vreţi! Poate unii vor comenta şi vor zice că spun asta pentru că l-am iubit, dar adevărul este că băiatul asta nu are probleme cu drogurile. Poate cu femeile, dar nu cu drogurile”, a povestit Ioana Popescu pentru wowbiz.ro.