Ioana Popescu, pe Facebook: Faceţi sex, puteţi muri dacă nu faceţi amor

Ioana Popescu a publicat, recent, pe contul ei deschis pe un site de socializare, un mesaj către toate femeile care nu fac sex din lene, frigiditate ori din pudoare.

18 apr. 2016, 15:21

„Aviz leneşelor, nepăsătoarelor în căsnicie, aşa zis frigidelor (pentru că nicio femeie nu e frigidă…dacă ştii să apeşi pe butonul care trebuie) şi pudibondelor cu sau fără 100 de kilograme! Pe scurt, puteţi să muriţi, dacă nu faceţi des amor!”, a scris Ioana Popescu.

Boala femeilor neiubite afectează femeile cu vârste cuprinse între 15 şi 50 de ani. Află cum o recunoşti

Ioana Popescu, care e cântăreață și jurnalistă, susține că trebuie să aibă o viață sexuală cât mai activă, pentru că așa i-a recomandat medicul. Vedeta are exces de hormoni, iar perioadele îndelungate de abstinență îi pot provoca stări de nervozitate sau, mai rău, cancer la sân. 

Cum arată tânăra de 19 ani dependentă de sex: „Vreau 25 de orgasme pe zi”

”E o poveste mai veche, de când eram mică… Am avut o problemă, puteam să mor. Am avut un nodul la sân, aveam vreo 12-13 ani. Eram doar un copil! Mi-a zis un medic că e cancer. De mică nu suportam spitalele. M-au internat cu forța. Nu mi s-a spus că e cancer. Și malign! Nu mi s-a spus de atunci că am cancer. Medicul a întrebat-o pe mama dacă știu ce e aia viață sexuală. Că am exces de hormoni. Și mama m-a întrebat: ”Nu vrei să îți faci și tu un prieten?”. Nu e vina mea, e vina organismului. Am vrut sa am relatii stabile si lungi”, a declarat vedeta