Iohannis, a treia minciună! Discuţii cu Băsescu şi în 2010

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a pornit cu stângul în lupta pentru Cotroceni și pare că a intrat într-un cerc vicios al minciunilor privind relația pe care care acesta o are cu Traian Băsescu. O nouă dovadă vine acum să ateste că edilul Sibiului a menținut contactul cu Băsescu și după anul 2008, an menționat de Iohannis ca fiind ultimul în care a avut vreun contact cu șeful statului.

14 aug. 2014, 11:43
Iohannis, a treia minciună! Discuţii cu Băsescu şi în 2010

În cadrul unui interviu acordat de Klaus Iohannis pentru Agerpres și publicat pe data de 21 aprilie 2010, edilul Sibiului recunoaște că păstrează un contact permanent cu Băsescu.

Klaus Iohannis a minţit! Iată dovada că s-a întâlnit cu Traian Băsescu după 2008, în 2011

Agerpres: Cu președintele Traian Băsescu ați mai vorbit?

Klaus Iohannis: Da. Am mai vorbit.

Agerpres: Ați discutat chestiuni legate de administrație?

Klaus Iohannis: Am discutat chestiuni legate de proiecte comune.

Agerpres: Politic vorbind?

Klaus Iohannis: Și politic vorbind.

Agerpres: Să ne așteptăm la o surpriză?

Klaus Iohannis: Depinde cum definim surprizele. Nu se întâmplă nimic senzațional. Am avut o discuție telefonică acum câteva săptămâni.”

Astfel, interviul Agerpres deconspiră cea de-a treia minciună a lui Iohannis și confirmă faptul că edilul Sibiului a menținut, sub diverse forme, contactul cu Băsescu și în perioda 2008 – 2014.

Iohannis: Nu m-am întâlnit cu Traian Băsescu. E o dezinformare şi o minciună

Amintim că, imediat după anunțul candidaturii sale pentru Cotroceni, Iohannis sa declarat că nu s-a mai întâlnit și nu a mai vorbit cu șeful statului de la începutul anului 2008. Cu toate acestea, Iohannis a fost surprins făcând-i o vizită lui Băsescu la Vila Lac 3 cu puțin timp în urmă. În plus, s-a dovedit că Iohannis s-a întâlnit cu președintele și în 2011, cu ocazia ceremoniei de canonizare a lui Andrei Şaguna, iar cei doi au mai avut contact și cu ocazia decorării edilului cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler, tot în 2011.