Iohannis, părăsit de ai lui

Klaus Werner Iohannis pare să fi rămas singur în colţul său. După ce a fost atacat de fostul preşedinte al PNL şi copreşedinte al USL, Crin Antonescu, care a afirmat că nu-l va vota la alegerile prezidenţiale deoarece „nu-l cunoaşte”, nici un liberal nu a sărit în apărarea lui Iohannis şi pentru a combate declaraţiile lui Antonescu.

20 aug. 2014, 09:43
Iohannis, părăsit de ai lui

De altfel, Antonescu a mai spus, pe un ton ușor ironic, că nu îl va ajuta pe Iohannis în campania electorală deoarece, având în vedere scorul extrem de mic înregistrat în sondajul de opinie realizat de conducerea PNL în vederea stabilirii candidatului pentru alegerile din
noiembrie, alăturarea imaginii sale cu cea a candidatului PNL nu va fi benefică.

„Nu voi sări în cârca acestui candidat pentru a-l trage în jos, pentru a-i diminua imaginea, a-i fi asociată figura cu un om care are atâta ostilitate, impopularitate, precum arăta sondajul respectiv“, a declarat Crin Antonescu.

Rămâne un mister motivul pentru care PNL refuză să-și apere propriul candidat, însă unul din motive ar putea fi legat de dezvăluirile recente privind întâlnirile lui Klaus Werner Iohannis cu Traian Băsescu.