Ion Cristoiu, după audierea Elenei Udrea: „Ţinta este Traian Băsescu” VIDEO

Analistul Ion Cristoiu crede că aducerea cu mandat a Elenei Udrea la DNA este doar o etapă a anchetei, ţinta finală fiind de fapt fostul preşedinte Traian Băsescu. 

29 ian. 2015, 11:34
Ion Cristoiu, după audierea Elenei Udrea: „Ţinta este Traian Băsescu” VIDEO

„A fost acţiune spectaculoasă, nu cunosc probele, nu mă pronunţ. De fapt, ţinta nu este Elena Udrea, ţinta este Traian Băsescu, este un fel de încercuire a lui Traian Băsescu, singurul adversar al lui Klaus Iohannis. Avem de-a face cu o operaţiune de înconjurare, de încercuire, de ţinere sub presiune. Operaţiunea este eficientă deoarece Traian Băsescu nu iese în public, nici nu va ieşi în perioada următoare, la PMP va veni Eugen Tomac…Operaţiunea este menită să îl ţină ascuns pe Traian Băsescu pentru ca puterea lui Klaus Iohannis să se consolideze. Orice apariţie a lui Traian Băsescu ar deranja această mică armonie care s-a instalat în România”, a declarat Ion Cristoiu la România TV

Preşedintele PMP, deputatul Elena Udrea, a fost adusă de anchetatori, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), ea spunând la intrare că nu ştie de ce a fost citată cu mandat şi că, probabil, este vorba despre dosarul Microsoft. Udrea a fost pusă sub acuzare pentru spălare de bani şi fals în declaraţii de avere. Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Codruţa Kovesi, a declarat că Elena Udrea a fost citată pentru a fi audiată într-un dosar care este înregistrat de mai mult timp la DNA.

ELENA UDREA, acuzaţii DURE formulate de DNA. Udrea a fost trădată de DECLARAŢIA DE AVERE

ELENA UDREA, adusă cu mandat la DNA. Procurorii o acuză de SPĂLARE DE BANI şi FALS în declaraţii VIDEO