Ion Ţiriac a dezvăluit cât îl costă pe an ÎNTREŢINEREA: „Nu e ieftin!” SUMA este ŞOCANTĂ

Ion Țiriac a inaugurat patinoarul din Otopeni în 2016, iar investiția s-a ridicat în jurul sumei de 3 milioane de euro. Miliardarul a dezvăluit cât mai trebuie să plătească în fiecare an doar pentru întreținerea patinoarului.

07 feb. 2019, 13:39
Ion Ţiriac a dezvăluit cât îl costă pe an ÎNTREŢINEREA: „Nu e ieftin!” SUMA este ŞOCANTĂ

Ion Țiriac plăteşte o sumă uriaşă pentru întreţinerea patinoarului de la Otopeni.

„Nu e ieftin să ții un pationar ca ăla. Costă între 500 și 700 de mii de euro pe an”, a spus Ion Țiriac.

ION ŢIRIAC, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre candidatura la ALEGERILE PREZIDENŢIALE. Planul pus la cale de CEL MAI BOGAT ROMÂN

Miliardarul se teme că investiția ar putea să se dovedească a fi una neispirată, în contextul în care autoritățile ar putea să-i demoleze patinoarul pe care l-a construit în Otopeni, pentru a urgenta finalizarea proiectelor de infrastructură promise, în vederea găzduirii mai multor meciuri de la EURO 2020: „Acum trebuie să dispară. Nu poți să lași trenul să treacă la 5 metri de patinoar”.

Ion Ţiriac, bărbat fatal şi la 80 DE ANI. Cine este femeia care l-a cucerit pe MILIARDAR

Omul de afaceri a vorbit și despre locațiile din Complexul Stejarii Country Club. Acolo există sala de gimanstică a Nadiei Comăneci, sala de judo a Alinei Dumitru, dar și școala de tenis a Simonei Halep.

„Nadia are școala de gimnastică, Dumitru are școala de judo, Halep are școala de tenis. Când Halep face selecție, vin 300 de copii și sunt doar 4 terenuri de tenis. Joacă câteva zeci de copii pe zi”, a mai spus Ion Țiriac.