Ion Ţiriac anunţă PROCESUL SECOLULUI în România. „Mergem la TRIBUNAL!”

Ion Ţiriac este gata să declanşeze un scanadal imens la nivel naţional pe care să-l tranşeze în justiţie.

23 nov. 2017, 06:44
Ion Ţiriac anunţă PROCESUL SECOLULUI în România. „Mergem la TRIBUNAL!”

Ion Ţiriac a declarat că nu a primit niciun răspuns la petiția trimisă către Guvernul României pentru reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv.

„Nu am noutăți despre Arenele BNR. Au trecut cele 30 de zile de când noi am semnat acea petiție, dar nu am primit niciun răspuns de la niciun organism al statului. Așa că vom merge la tribunal așa cum am zis atunci”, a spus Ion Țiriac.

Boris Becker, dezvăluire şoc despre Ion Ţiriac. „Atunci mi-am dat seama că nu e de glumă cu el”

Pe 10 octombrie, mai mulți foști și actuali jucători de tenis, printre care se numără Ion Țiriac, Ilie Năstase și Simona Halep au făcut o petiție către Guvernul României pentru reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv, mai exact pentru transferul bazei din administrarea Băncii Naționale a României către statul român, pentru a putea fi modernizată și folosită.

A existat chiar şi o audiere ăn Senat, dar şi întâlniri între Ion Ţiriac şi Simona Halep cu premierul Mihai Tudose, dar  totul a ramas la acest nivel. BNR şi-a manifestat intenţia de a rezolva situaţia, s-a propus chiar ca Arenele BNR să treacă în subordinea Primăriei Capitalei, dar şi acest lucru a ramas la nivel declarativ.