Ion Ţiriac, atac dur la adresa oamenilor care au ieşit în stradă: Se adună nedemocratic

Ion Ţiriac a catalogat drept anarhie ieşirea oamenilor în stradă şi crede că manifestaţiile sunt orchestrate de cineva. Omul de afaceri susţine că protestele reprezintă un act democratic numai atunci când ele sunt autorizate. 

RomaniaTV.net
13 mart. 2017, 11:23
Ion Ţiriac, atac dur la adresa oamenilor care au ieşit în stradă: Se adună nedemocratic

Ion Ţiriac spune că nu contestă dreptul protestatarilor de a-şi manifesta mulţumirea, dar este de părere că parte din oamenii care au ieşit în stradă sunt împinşi de la spate.

„Oamenii au dreptul să se manifeste şi este o treabă foarte democratică. Numai intrebarea mea este: este treaba asta in mod organizat? Acela care vine acolo cu pancarde tipărite bine. Oare nu este mânat de la spate de cineva?… Oamenii aceştia au autorizaţia să se unească şi să mărşăluiască? Acesti oameni in mod organizat ar trebui sa se duca la primar sa spuna: noi, 2500 vrem sa ne adunam azi. Pot sa conteste ce vor, dar in momentul asta se aduna si se aduna si se aduna nedemocratic. Este asta democratie sau anarhie? Deocamdată au votat oamenii pentru ăştia. Dumneavoastră puteti judeca pe cineva dupa 2 luni ca au marit leafa in dreapta, in stanga? Cum sa intru eu pe o strada pe care e o placa asa mare pe care scrie sens interzis daca nu am voie? Oamenii n-au voie să fie acolo…sunt niste oameni care nu au votat cu oamenii astia, au votat cu ceilalti ca asta e realitatea. Şi ăla care nu a votat deloc nu are ce căuta în piaţă”, a declarat Ion Ţiriac.