Ion Ţiriac, atacat VIOLENT în presa din America

Ion Ţiriac a fost criticat dur după ce a afirmat că nu este de acord să le ofere femeilor aceleaşi premii precum bărbaţilor, ba, mai mult, a şi comentat aspectul fizic al jucătoarelor din circuit.

11 mai 2016, 06:03
Ion Ţiriac, atacat VIOLENT în presa din America

Ion Tiriac a fost acuzat de sexism si misoginism intrucat a vorbit despre aspectul fizic al jucatoarelor. Cel mai dur atac vine de la portalul american SB Nation, care are 88 de milioane de vizitatori unici in fiecare luna.

Ion Ţiriac, pus la punct de şeful WTA. „Nu tolerăm AŞA CEVA”

„Liderii comunitatii tenisului continua sa spuna lucruri imbecile despre femei”, a titrat sursa citata, intr-un material semnat de James Dator.

„Organizatorii turneelor de tenis incep sa aiba o putere la care numai stiinta visa – calatoria in timp. Cand unii dintre ei vorbesc despre femeile din tenis, parca am calatori cu toti inapoi in anii ’50. Ultimul exemplu este Ion Tiriac, organiatorul Madrid Open, fost star al tenisului, actualmente miliardar si fan al picioarelor lungi”, a scris sursa citata.

„Ce am stabilit din declaratia lui? 1. Tiriac vrea sa stiti foarte clar ca ii plac femeile. 2. Tiriac vrea sa stiti cat de mult iubeste picioarele lungi la o femeie. 3. Poate femeile ar trebui platite mai mult – daca merita. Ce nu s-a stabilit? Practic, nimic despre tenis!”, noteaza autorul articolului.

Ion Ţiriac, decizie RADICALĂ. „Nu pot să merg aşa la nesfârşit!”

Sursa citata mai scrie ca Tiriac ar fi trebuit sa iasa cu argumente solide in cazul in care doreste sa nu mai ofere premii egale, insa in schimb a dus discutia intr-o alta directie: „Este insultator, de nedorit si transforma aceste sportive incredibile in bucati de carne cu picioare lungi”.