Ion Ţiriac blochează oraşul când iese cu prietenele în oraş FOTO

Mai ceva ca un şef de stat! Aşa este protejat magnatul Ion Ţiriac, care are aproape 80 de ani şi 1,2 miliarde $ în cont. Chiar dacă şi acum îşi conduce de cele mai multe ori singur maşina, întotdeauna este flancat de un Range Rover negru plin de bodyguarzi care-i fac „pârtie” prin traficul nebunesc din Bucureşti.

08 dec. 2018, 09:41

Fie că-şi inspectează afacerile, fie că iese în oraş cu o tânără cu picioare lungi, Ion Ţiriac nu e scăpat nici o clipă din ochi de armata de bodyguarzi care-l înconjoară, scrie click.ro. Zilele trecute, acesta a fost surprins de paparazzi.

Citeşte şi Ion Ţiriac, bărbat fatal şi la 80 DE ANI. Cine este femeia care l-a cucerit pe MILIARDAR

la un prânz alături de fosta gimnastă Irina Deleanu (43 de ani). După ce au prânzit timp de două ore la un restaurant mediteranean, miliardarul a condus-o acasă cu bolidul lui exclusivist, în valoare de 150.000 de euro. Scena s-a derulat de parcă se turna vreun film de acţiune, căci pe lângă Ţiri a roit o armată de oameni: şofer, bodyguarzi şi maşini cu stroboscoape.

Nu a vrut să o impresioneze pe bruneţică, însă acesta este arsenalul pe care-l desfăşoară mereu. Şi la mare, astă vară, când se bronza în Mamaia, acelaşi bodyguard cu mustăcioara neagră ca pana corbului făcea ture pe lângă stăpânul său, chiar şi în apă. Iată că de data aceasta a condus-o pe Irina acasă, în cea mai mare siguranţă.

Ajunşi la locuinţa ei din Primăverii, Ţiriac i-a deschis portiera, în timp ce oamenii lui stăteau de pază.

După ce s-a asigurat că frumoasa campioană a intrat în scara blocului, şoferul a demarat de pe trotuar, după ce bodyguarzii au blocat cu Range Rover-ul banda de mers, apelând la semnale luminoase roşii şi albastre.

În spatele bolidului negru s-a format o coadă impresionantă şi totul doar pentru ca Audi-ul în care era Ţiriac să intre fără probleme pe carosabil. Drumul până la destinaţie s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii, bodyguarzii urmând îndeaproape maşina magnatului, chiar dacă au încălcat grav legea.