Ion Ţiriac, chemat DE URGENŢĂ la GUVERN. „Când mi-au spus ce vor, M-AM CRUCIT!”

Ion Tiriac a dezvaluit ca a fost chemat de urgenta la o sedinta a Guvernului, in care i s-a cerut parerea despre organizarea in Romania a Campionatului European de fotbal din 2020.

02 oct. 2014, 06:15
Ion Ţiriac, chemat DE URGENŢĂ la GUVERN. „Când mi-au spus ce vor, M-AM CRUCIT!”

Ion Tiriac a declarat ca nu i-a venit sa creada ca, pentru organizarea a patru meciuri de la Euro 2020, Romania va finaliza doua autostrazi.

„M-a chemat Mircea Sandu de urgenta la Guvern, ca era o sedinta cu Gica Hagi si alti sportivi mari. Se vorbea despre EURO 2020 si ni s-a spus ca Romania va candida. Gabriel Oprea a spus ca Guvernul va face toate eforturile. Dar ce facem cu strazile, ca astia nu vin doar pe sus? Dan Sova a spus ca autostrada Ungaria-Constanta e gata in 2018. Am ramas cu gura cascata cand am auzit ce vor sa faca, m-am crucit. Sa dea Dumnezeu, poate ca o vad si eu in sfarsit. Cand e gata si autostrada Nord-Sud? E gata in 2017. Sa fie primit, e extraordinar”, a afirmat Ion Tiriac la Sport.ro.

„Daca Viorel Ponta o fi venit cu doi-trei chinezi in buzunar si cu cativa banuti, aia o fac, o fac ca dracu’! Gata, s-a terminat. Tara are prioritatea asta, trebuie s-o faca! Am terminat-o cu drumurile pe ocolite, tara asta are legi!”, a mai spus Ion Tiriac.

Bucurestiul va gazdui patru meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020 (trei din grupe si unul din optimi). In cazul in care se va califica la Euro 2020, Romania va disputa doua meciuri din faza grupelor pe teren propriu.