Ionel Ganea a cedat nervos. „Mă duc să fac o plângere la poliţie pentru viol!”

Ionel Ganea, fost internaţional român, a reacţionat incredibil după Polonia - România 3-1.

12 iun. 2017, 13:55
Ionel Ganea a cedat nervos. „Mă duc să fac o plângere la poliţie pentru viol!”

Ionel Ganea a comentat prestaţia naţionalei şi a avut unele declaraţii necontrolate, în care a incitat la violență, la adresa lui Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Christoph Daum: „De ce să-mi dau demisia? Să fim uniţi!”

„Naţionala a dezămăgit pe toată lumea în meciul de la Varşovia. Azi mi-am propus să mă duc să fac o plângere la poliţie pentru viol. Lewandowski ne-a cam violat!

E foarte trist. Cum, un fost ziarist, să vii tu să faci totul la echipa naţională? Nu e normal! Ai făcut o şcoală, dar n-ai dat cu piciorul în minge. Şi Ionuț Badea, pe cine a antrenat el? Burleanu are o singură vină, că a adus oameni care nu se pricep.

Daum e pus doar de faţadă. Vorbeşte frumos şi e civilizat, dar e depăşit. Mai există în lumea fotbalului să stai pe bară 3 ani, să nu ai nicio treabă cu echipele naţionale şi pe urmă să fii adus selecționer?  Întrebaţi-l pe Vochin cine să fie noul selecţioner. Dacă îl pune pe Ionuț Badea, ar trebui să ieşim toţi în stradă şi să-i dăm şuturi în fund până la Piteşti!”, a spus Ionel Ganea pentru ProSport.