Ionela Prodan, în stare foarte gravă: „Doctorii au făcut tot ce au putut, semnele vitale sunt minime”

Cunoscuta artistă de muzică populară, Ionela Prodan, a ajuns din nou, de urgență, la spital. Mama Aneimaria Reghecampf dădea semne că s-ar simți mai bine la începutul săptămânii trecute, astfel că a părăsit salonul VIP pe care îl ocupase la spitalul Elias din Capitală. Din păcate, acum se luptă pentru viață!

01 apr. 2018, 09:00

Ionela Prodan a ajuns din nou la spital și se află în stare critică, informează evz.ro. Problemele cardiace ale interpretei de muzică populară s-au agravat, Ionela Prodan având recent şi atacuri cerebrale, la care medicii ar fi intervenit rapid.

Veşti de ULTIMĂ ORĂ despre IONELA PRODAN. Fiica ei din America a venit URGENT la Bucureşti

”Nu credem că va trece de această noapte. Starea este extrem de gravă, semnele vitale sunt minime. Doctorii au făcut tot ce au putut și acum totul ține de organismul doamnei Prodan”, au declarat persoane apropiate familiei lor pentru sursa citată.

Femeia suferă de mai mulți ani de probleme cardiace, iar acum, la 70 de ani, a fost diagnosticată cu un cancer galopant situat la pancreas și care s-a metastazat în tot corpul. Boala nu a răspuns la tratament, dimpotrivă!, medicația i-a provocat și o succesiune de atacuri cerebrale care au necesitat intervenția rapidă a medicilor.

IONELA PRODAN, primele imagini după ce s-a aflat că starea ei este CRITICĂ. Cum arată fără machiaj şi perucă FOTO

 

Copiii fiicei ei, Anamaria Prodan Reghecampf o veghează non-stop la spital și se roagă ca bunica lor să își revină.

Ionela Prodan a mai fost, la finalul lunii ianuarie, internată la Spitalul Elias, în urma unor simptome cardiace şi neurologice, după cum a transmis la acea vreme un purtător de cuvânt. Atunci i-au fost făcute mai multe investigaţii şi a urmat un tratament sub supraveghere.

La cererea familiei, reprezentanţii unităţii medicale nu au putut oferi detalii privind starea de sănătate a Ionelei Prodan. 

„Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a ei. Familia ne-a rugat în mod special”, a declarat directorul de la Elias.

Anamaria Prodan, ADEVĂRUL despre boala de care suferă Ionela Prodan. „Da, este…”


Anamaria Prodan rupe tăcerea despre boala Ionelei Prodan: „Mama mea nu este pe moarte!”

Anamaria Prodan a vorbit despre starea de sanatate a mamei sale. Indignata de zvonurile aparute in presa, fiica Ionelei Prodan a facut lumina.