Ionela Prodan, internată de urgenţă miercuri dimineaţă. Medicii sunt rezervaţi, boala s-a extins

Ionela Prodan, internată în stare gravă, miercuri dimineața. Se pare că lucrurile s-au complicat, iar medicii au sfătuit familia să se aștepte la ce e mai rău.  

RomaniaTV.net
21 mart. 2018, 08:32
Ionela Prodan, internată de urgenţă miercuri dimineaţă. Medicii sunt rezervaţi, boala s-a extins

Solista de muzică populară, Ionela Prodan, se afla internată în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, având probleme la pancreas și la ficat.

Medicii de la Spitalul Elias i-au facut un set complet de analize, iar diagnosticul nu este unul bun. Starea de sanatate a femeii s-a deteriorat grav in ultimele zile si boala pe care o are o macina si s-a extins, iar tratamentul nu mai da randament.

Ionela Prodan, în stare CRITICĂ. Medicii au transmis un MESAJ TERIBIL pentru familia cântăreţei

ântăreața ar avea grave probleme la pancreas şi la ficat, iar medicii de la Spitalul Elias îi fac mai multe investigaţii. În ultimele luni a fost internată de mai multe ori în spital ultima dată cu probleme cardiace.

Ionela Prodan a avut mari problemele de sănătate, fiind supusă unei intervenţii la sfârşitul lunii ianuarie. Atunci i-a fost montat un holter pentru a-i fi monitorizat ritmul inimii. În ultima perioadă, după externare, Ionela Prodan părea să se simtă mai bine. Ea a fost la coafor, recent, alături de Anamaria Prodan și de fiica impresarei, Rebecca.