IONELA PRODAN, JEFUITĂ. Anamaria a făcut anunţul

Ionela Prodan a fost jefuită de prietenii fiicei sale, după cum ar fi anunțat însăși Anamaria. Incidentul ar fi avut loc în urmă cu 25 de ani, pe vremea când impresara era ziaristă. La inceputul anilor '90, interpretei de muzică populară i s-au sustras mai multe bunuri scumpe.

27 apr. 2018, 09:40
IONELA PRODAN, JEFUITĂ. Anamaria a făcut anunţul

Vestea că Ionela Prodan a fost jefuită de prietenii Anamariei ar fi fost anunțată chiar de fiica ei, scrie cancan.ro. Anamaria lucra în acea perioadă la revista VIP. Publicația avea în fiecare număr câte un articol despre „fiica Ionelei Prodan”. Actuala impresară a fost acuzată că se folosea de notorietatea pe care o avea pentru a publica știri despre viața ei.

Citeşte şi De ce a moştenit Anamaria Prodan TOATĂ averea mamei sale. Ce teamă avea Ionela Prodan

„La începutul anilor ’90, Ana Maria Prodan alege să se facă ziaristă: mai întâi la revista „Indiscret”, apoi la „VIP” şi mai apoi la „Ora”. O ziaristă care devine imediat protagonista propriilor ştiri. În anii 1993-1994, revista „VIP” publica aproape în fiecare număr câte un articol despre „fiica Ionelei Prodan (…) Folosindu-se de notorietatea mamei sale, Ana Maria Prodan, ea însăşi ziaristă la „VIP”, îşi insera în presă evenimentele care îi marcau existenţa. Exemplu: „Ionela Prodan a fost jefuită de prietenii fiicei sale. După o petrecere cu high-lifeul bucureştean, din casă au fost sustrase două camere video, marca JVC şi Sony, bijuterii şi alte lucruri de valoare”, s-a dezvaluit despre jaf”, a scris ziarul Adevărul, în urmă cu câțiva ani.

Conform declarației de avere pe care cântăreața a depus-o în toamna anului 2016, în calitatea sa de candidat al PSD Covasna pentru Camera Deputaților, Ionela Prodan era proprietara unui apartament situat în Capitală, cumpărat în 1996, a patru case în București, dar și a unei vile de vacanță, în comuna Jilava, cumpărată în 2008. De asemenea, regretata cântăreață mai deținea un teren agricol, două mașini, dintre care un Jeep, bijuterii în valoare de peste 20.000 de euro, tablouri în valoare de peste 35.000 de euro. În plus, Ionela Prodan era titulara a șase depozite diferite deschise după anul 2007. Mama impresarei deținea în conturile de lei, euro și dolari, o sumă faraonică, de peste două milioane de euro.