Ionela şi Teodor, foşti concurenţi la MPFM, şi-au cumpărat casă şi au anunţat ceea ce mulţi aşteptau. „Eu zic că e fetiţă”

Ionela şi Teodor formează unul dintre cele mai iubite cupluri formate în casa "Mireasă pentru fiul meu". Invitaţi în platoul emisiunii "Star Matinal", cei doi au dat câteva veşti pe care susţinătorii lor abia le aşteptau.

05 apr. 2017, 10:03
Ionela şi Teodor, foşti concurenţi la MPFM, şi-au cumpărat casă şi au anunţat ceea ce mulţi aşteptau. „Eu zic că e fetiţă”

Ionela şi Teodor şi-au cumpărat apartament, iar acum se gândesc serios şi la un copil, scrie spynews.ro. Ea este cea care tot amână acest moment din cauză că nu se simt pregătită. Pe de altă parte, Teodor şi-ar fi dorit demult un bebeluş.

Citeşte şi Anunţ important pentru cei care au urmărit „Mireasă pentru fiul meu”

„Ne mutăm într-un apartament. L-am cumpărat. Cumpărăm lucruri. Mai avem de terminat actele. Două camere are, dar e foarte mare. E suficient pentru noi. E exact ceea ce ne trebuie. e visul nostru cel mai mare. După casă o să vină şi bebe. Dacă era după mine aveam deja. Eu vreau băieţel, dar zic că e fetiţă”, a spus Teodor. „Eu mă văd mamă de fetiţă”, a spus Ionela la Antena Stars.

Vacanţă cu peripeţii

„Ne-am întors săptămâna trecută, pe 22. Nu mai ştim exact. A fost o vacanţă la mama soacră. Am petrecut o săptămână mai intens aşa, cu ele. Am vizitat ce era de vizitat pe acolo, am mâncat. El e la cură. Mie mi-a fost rău pe avion. A fost prima dată când am zburat. Eu când eram mică aveam rău de maşină. Nu am să vă dau nicio veste. Nu sunt însărcinată. La întoarcere, cu cinci minute înainte să decoleze avionul noi am ajuns în aeroport. A fost foarte aglomerat. Era atunci cu atentatele din Anglia. A fost o nebunie. O aveam şi pe bunica după noi. Noi puteam să alergăm, dar ea nu. Am ajuns fix cu 5 minute înainte să plece avionul. Am avut noroc. Am ajuns la timp. Mutase avionul de la o poartă la alta şi am ajuns la fix”, a spus Ionela.