Ionuţ Cristache, prins de poliţie în timp ce conducea cu permisul suspendat, pe sens interzis. Vedeta TVR s-a ales cu dosar penal

Ionuț Cristache, jurnalistul TVR, a fost urmărit de poliție ca în filme. Acesta a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.

RomaniaTV.net
08 aug. 2018, 19:50
Ionuţ Cristache, prins de poliţie în timp ce conducea cu permisul suspendat, pe sens interzis. Vedeta TVR s-a ales cu dosar penal

Jurnalistul TVR, Ionut Cristache a fost protagonistul unui incident în trafic. La un moment dat acesta îşi conducea maşina undeva în zona Dorobanţi moment în care a intrat pe interzis. El a fost imediat observat de către poliţişti care i-au făcut semn să oprească.

Moderatorul a refuzat însă să facă acest lucru, astfel că a fost urmărit de către un echipaj de poliţie. Cu toate acestea, el a fost nevoit să oprească în faţa sediului TVR pentru că acolo există o barieră la intrarea în parcarea televiziunii. Poliţiştii au reuşit într-un final să îl legitimeze, însă jurnalistul avea permisul de conducere suspendat pentru viteză. În cele din urmă, Ionut Cristache s-a ales cu dosar penal, transmite România TV.

Jurnalistul a anunţat că actiunea de suspendare e contestata in instanta. „Avocatul mi-a zis ca pot merge, n-au venit dupa mine, ca nu eram pe interzis, m-am trezit cu ei in spate la bariera fara sa inteleg de ce! Asta e tot”.