Ionuţ Gologan, condamnat la moarte, în Malaezia, pentru trafic cu droguri, este mutat în altă închisoare

Tânărul român Ionuţ Gologan, care a fost prins că făcea trafic cu droguri în Malaezia, nu scapă de necazuri. După ce justiţia malaeziană vrea să îl condamne la moarte pentru faptele sale, traficantul român a fost transferat într-un alt penitenciar, unde consulul român ajunge mai greu.

17 mai 2015, 07:40
Ionuţ Gologan, condamnat la moarte, în Malaezia, pentru trafic cu droguri, este mutat în altă închisoare

Judecătorii malaezieni au decis să nu îl cruţe pe românul Ionuţ Gologan, care a fost prins de către autorităţile malaeziene că se ocupa cu traficul de droguri, el introducând în Malaezia o cantitate substanţială de narcotice.

Justiţia malaeziană a dat verdictul care constă în pedeapsa cu moartea pentru Ionuţ Gologan. El a fost prins pe aeroportul din Kuala Lampur şi dus imediat într-un penitenciar de maximă siguranţă. A trecut prin clipe de groază, încercând să se adapteze traiul greu din spatele gratiilor. Acum, când lucrurile începuseră să se aşeze cât de cât, românul condamnat la moarte a primit cea mai tristă veste.

Vezi şi Imagini ÎNGROZITOARE din închisoarea în care este ţinut ROMÂNUL CONDAMNAT LA MOARTE în Malaezia VIDEO

„Îmi spusese, ultima dată când am vorbit cu el la telefon, că vor să-l mute în altă puşcărie, mlt mai depare de cea în care este acum şi a încercat să îi convingă să-l lase acolo. Se obişnuise cu lumea de acolo, cu mâncarea, cu traiul… Acum, de câteva zile, l-au mutat. Este foarte trist pentru că acum este mult mai geu să meragă consulul român la el în vizită. Aşa era în contact şi el cu noi pentru că îi mai trimiteam prin doamna consul una, alta. Acum cred că nici la telefon nu o să mai aibe acces asa des, să suna acasă”, a spus mama lui Ionuţ Gologan.