Ionuţ „Jaguarul” de la Exatlon, acuzat de INFIDELITATE. Fotografie-BOMBĂ: „Apăreau în pat, dezbrăcaţi!”

Ionuț Sugacevschi, zis "Jaguarul", unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi de la Exatlon, este acuzat de infidelitate de soţia de care tocmai a anunţat că va divorţa.

03 iul. 2018, 05:28
Ionuţ „Jaguarul” de la Exatlon, acuzat de INFIDELITATE. Fotografie-BOMBĂ: „Apăreau în pat, dezbrăcaţi!”

Nella a răbufnit și l-a făcut praf pe soţul ei în direct la tv.

„Da, ne-am despartit, nu e clar? De indata ce nu mai exista nicio poza cu noi doi. Motivul… Nu stie ce vrea de la viata. Si inca ceva… el deja este cu cineva. Nu cunosc detalii prea multe, eu am primit poze, el este cu cineva. Cu toate ca ma sunase ieri, la cineva, la pranz, care mi-a spus ca s-a intalnit cu Ionut si cu noua lui iubita. Ieri am primit poza cu ei, in care apareau in pat, dezbracati, intelegi ce vreau sa zic. Tu imi spui ca vrei libertate si vrei sa te bucuri de viata… El nu vrea sa munceasca. Daca el nu vrea sa munceasca, inseamna ca el nici nu vrea sa faca ceva pentru viitorul nostru. A venit schimbat, dar in rau”, a spus Nella.

Răsturnare de situaţie în cazul despărţirii dintre Ionuţ Jaguarul de la Exalton şi Nella. „Nu pot trăi făra tine. Când îmi şopteai..”

„Nu mai era persoana care a plecat. Ceea ce s-a intamplat la televizor a fost un teatru ieftin, ca ma iubeste. Intre noi nu au fost lucrurile niciodata foarte roz, m-a inselat de multe ori, am incercat sa fac ceva bun cu el. Eu apoi am venit aici la munca si el isi dadea intalnire cu altele pe internet. Nu stiu exact ce vrea, ce e in capul lui, nu are rost sa imi bat capul. Am dormit cu el in pat, dar mi se pare cea mai falsa persoana. Sunt scarbita! Nici bine nu ai plecat de langa mine si deja te afisezi cu cineva si o prezinti prietenilor nostri ca fiind iubita ta?”, a  mai spus Nella.

„Eu de intalnit nu m-am intalnit cu nimeni, nu m-am afisat  cu nimeni. Recunosc, poza nu este de acum, este de la inceput, cand eram noi impreuna. Nu mint. Am trecut peste. Este o poza veche. Nu am facut nimic cu nimeni”, a replicat Ionuț Sugacevschi.