Ipoteză HALUCINANTĂ: Cum şi-a SCURTAT viaţa Ileana Ciuculete

Carmen Harra, una dintre cele mai cunoscute vizionare din România, susţine că Ileana Ciuculete şi-a scurtat singură viaţa în momentul în care şi-a schimbat data naşterii pentru a părea mai tânără. Ileana Ciuculete s-a născut pe 20 septembrie 1952, dar în biografia publică apărea data de 20 septembrie 1957.

RomaniaTV.net
18 mart. 2017, 12:51
Ipoteză HALUCINANTĂ: Cum şi-a SCURTAT viaţa Ileana Ciuculete

Oferind public o altă dată a naşterii, Ileana Ciuculete a intervenit în codificarea destinului său şi astfel şi-a scurtat viaţa. A fost o mare greşeală. Pentru că, într-adevăr, dacă se năştea pe 20 septembrie 1957, nu avea cum să apuce 60 de ani, aşa că a murit la aşa-zisa vârsă de 59 de ani. Dacă transmitea data reală de naştere, de 20 septembrie 1952, atunci codificarea aceasta îi oferea o speranţă de viaţă de 89 de ani. Este riscant să intervii în codificarea destinului modificându-ţi data naşterii, a declarat Carmen Harra, despre cazul celebrei interprete de muzică populară.

Carmen Harra susţine că Ileana Ciuculete a contractat virusul hepatitei C din spital:

Referitor la motivul morții subite, cred că Ileana Ciuculete a luat acest virus al hepatitei C în organism chiar de la spital, la nașterea copiilor ei, din cauza seringilor și acelor care pe atunci nu se sterilizau suficient și se refoloseau. Acest virus rezistă foarte mult în organism fără să dea simptome, iar cei mai mulți purtători nu au habar că sunt bolnavi de hepatita C. În SUA, cei mai supuși acestui risc sunt cei născuți între anii 1950 și 1960, când a fost un vârf al natalității în America. Și în România, toți cei care s-au născut în acea perioadă este bine să meargă și să-și facă testul de hepatita C pentru a trata eventuala afecțiune. Dacă nu este tratată, hepatita C poate provoca moarte subită, așa cum s-a întâmplat din păcate și în cazul cântăreței Ileana Ciuculete”, a spus Carmen Harra. 

Ileana Ciuculete va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Mari artişti, dar şi oameni simpli care au cunoscut-o şi îndrăgit-o îşi iau adio de la îndrăgita artistă.