Ipoteză ŞOC: Aeronava dispărută, deturnată şi ascunsă. Vezi ultimele imagini cu piloţii VIDEO

Au apărut ultimele imagini cu piloţii avionului din Malaezia, dispărut în urmă cu 10 zile. Ei au fost surprinşi de camerele de supraveghere din aeroport înainte să urce la bordul aeronavei. Între timp, a apărut o nouă ipoteză: aeronava ar fi fost deturnată şi ascunsă, pentru ca ulterior să fie folosită într-un atentat. Anchetatorii au un nou suspect: un pasager care lucra ca inginer de zbor pentru o companie aviatică elveţiană, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 09:29
Ipoteză ŞOC: Aeronava dispărută, deturnată şi ascunsă. Vezi ultimele imagini cu piloţii VIDEO

Cadrele au fost surprinse în momentul în care cei doi piloţi trec de controlul de securitate. Fiecare dintre ei este controlat superficial, timp de câteva secunde, iar apoi cei doi se îndreaptă către aeronavă. Amândoi sunt consideraţi suspecţi în cazul dispariţiei, după ce s-a aflat că unul dintre ei era susţinătorul unui lider al opoziţiei din Malaezia, recent încarcerat. Căpitanul Shah a participat la procesul acestuia, înainte de cursă, iar condamnarea politicianului l-ar fi înfuriat teribil.

Dispariţia avionului în circumstanţe stranii ar fi legată de o acţiune teroristă. Mai exact, autorităţile americane sunt îngrijorate că avionul ar fi fost ascuns pentru ca ulterior să fie folosit ca armă de distrugere.

Ipotezele au apărut în contextul în care premierul malaezian a anunţat că sistemele de comunicare de la bordul aeronavei au fost deconectate intenţionat şi că avionul ar fi zburat încă şapte ore după ultimul contact cu turnul de control. Ultimul mesaj primit din avionul dispărut a fost ,,În regulă. Noapte bună!”, au dezvăluit oficialii malaezieni.

25 de ţări sunt implicate acum în operaţiunile de căutare, în timp ce autorităţile verifică foarte atent lista pasagerilor si a echipajului.

Citeşte şi

Avionul dispărut a fost înghiţit de Triunghiul Diavolului!