IPOTEZĂ ŞOC în cazul morţii fiului unui ofiţer SRI. Anchetatorii cred că a fost victima jocului „Balena Albastră”

Sabin Ş., fiul unui ofiţer SRI, a fost găsit cu o plagă înjunghiată la finalul anului trecut în apartamentul în care locuia. Ceea ce atunci părea o crimă perfectă cu sute de suspecţi audiaţi, însă fără nici o urmă, pare acum a fi finalul jocului "Balena Albastră".

04 apr. 2017, 17:19
IPOTEZĂ ŞOC în cazul morţii fiului unui ofiţer SRI. Anchetatorii cred că a fost victima jocului „Balena Albastră”

Moartea unui tânăr de 18 ani, din Iaşi, cu tatăl ofiţer SRI şi mama ofiţer vamal, s-a aflat pe prima pagină a ziarelor, la finele anului trecut. Atunci se specula că acesta ar fi fost ucis din cauza unei vendete pe care tatăl său ar fi avut-o cu diverse persoane din afara sistemului.

Citeşte şi Ipoteză şocantă în cazul morţii fiului ofiţerului SRI. Spre ce variantă optează anchetatorii

După patru luni de anchetă, însă, tot mai multe indicii tind să contureze că Sabin ar fi căzut victimă jocului „Balena albastră”.

După noile verificări informatice efectuate, luăm în calcul această ipoteză„, a declarat procurorul Alexandru Pecincu, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Potrivit unor surse judiciare, aceste verificări de pe calculatorul lui Sabin s-au efectuat la insistenţa părinţilor, cei care ar fi avut convingerea că băiatul lor ar fi fost determinat să-şi curme viaţa. De asemenea, pe corpul tânărului s-ar fi găsit şi alte răni, exact cum prevede acest joc ucigaş.

Citeşte şi BALENA ALBASTRĂ. Un elev în vârstă de 13 ani din Botoşani, victima jocului