Ipoteză şocantă în cazul Anastasiei Cecati: criminalul nu ar fi soţul artistei! Cine i-ar fi ucis pe cei doi

Ipoteză şocantă în cazul actriţei ucise de soţ. Există voci care spun că cei doi ar fi putut fi ucişi. În tot acest timp, rudele au condus-o pe ultimul drum pe Anastasia Cecati. Cei dragi nu îşi pot reveni din şoc mai ales că Anastasia era singurul sprijin al familiei sale. 

23 feb. 2018, 11:02
Ipoteză şocantă în cazul Anastasiei Cecati: criminalul nu ar fi soţul artistei! Cine i-ar fi ucis pe cei doi

La câteva zile după moartea Anastasiei Cecati şi a soţului ei, apare o ipoteză şoc în cazul celor doi, informează România TV. Un prieten virtual al bărbatului este de părere că ei au fost de fapt ucişi de sponsori din Dubai ai acesteia.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anastasiei Cecati. Ce s-a aflat acum despre actriţa ucisă de propriul soţ

„Nimeni in realitate nu ştie dacă crima a fost comisă sau nu de Alexei, poate fata aceasta avea legături stranii cu diferiţi sponsori ea fiind in Dubai şi poate cineva i-a ucis pe ambii. De ce nu au dus la expertiza arma cu care s-a savârşit crima. În scara blocului unde locuia ea, nu s-au văzut intrând persoane suspecte? Nu este video supraveghere?”, a scris utilizatorul.

Familia Anastasiei Cecati a condus-o pe actriţa ucisă de soţ pe ultimul drum. Cei dragi nu îşi pot reveni din şoc mai ales că Anastasia era singurul sprijin al familiei sale. De când a devenit cunoscută, artista şi-a plimbat mama şi fratele peste tot prin lume. Familia Anastasiei susţine că actriţa era în relaţii foarte proaste cu soţul ei. Bărbatul, aflat la a doua căsnicie, era extrem de violent.

Potrivit rudelor, artista nu mai locuia de ceva vreme cu soţul său. În schimb, bărbatul reluase legatura cu fosta nevastă. În ziua tragediei, medicul stomatolog se afla în vizită la Anastasia, pentru a-şi vedea copilul.

Citeşte şi Familia lui Alexei rupe tăcerea şi face acuzaţii grave la adresa Anastasiei. Actriţa, acuzată că-şi folosea copilul ca monedă de schimb

După atac, bărbatul s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al clădirii. Artista devenise mamă în urmă cu trei săptămâni iar în apartamentul unde a avut loc crima se afla şi bebeluşul pe care ea îl avea chiar cu ucigaşul.

După moartea ambilor părinţi, copilul a fost transferat la un spital din Chişinău. Direcţia Municipală pentru Drepturile Copilului urmează să stabilească dacă bebeluşa va rămâne în grija rudelor.