Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul crimelor din Gorj. Ce au aflat anchetatorii despre arma crimei şi soţul poliţistei criminale

Semne de întrebare legate de crimele de la Băleşti. Duminică, o poliţistă şi-a pus capăt zilelor după ce şi-ar fi împuşcat mama şi fiul de doar 6 luni. Anchetatorii iau în calcul şi o ipoteză şocantă: triplu asasinat!

31 iul. 2018, 07:21
Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul crimelor din Gorj. Ce au aflat anchetatorii despre arma crimei şi soţul poliţistei criminale

Constantin Lăpădat, soţul poliţistei, nu era acasă în momentul producerii crimei. El va avea însă de dat explicaţii cu privire la modul în care arma sa a ajuns în mâinile soţiei, în condiţiile în care pistolul avea un regim strict de păstrare la domiciliu şi trebuia să fie permanent ori sub lacăt ori în posesia sa.

Cine este Adela Maria Lăpădat, poliţista care şi-a ucis mama, bebeluşul şi apoi s-a sinucis FOTO

Duminică seară, agentul ar fi plecat spre locul său de muncă de la Mătăsari, iar în traseu, cu arma asupra sa, a intrat pe la locuinţa de la Băleşti, unde se afla soţia sa, bebeluşul de 6 luni şi mama celei care a devenit „poliţista criminală”.

O poliţistă din Gorj şi-a împuşcat mortal mama, apoi s-a sinucis. Bebeluşul femeii a fost grav rănit şi a murit la spital

Adela Lăpădat şi-ar fi trimis soţul pentru câteva minute de acasă până la o farmacie din apropiere pentru a-i cumpăra un medicament, agentul plecând din casa de la Băleşti fără să îşi mai ia cu el pistolul. La revenire, el a constatat că soţia şi-a pus capăt zilelor după ce şi-a împuşcat mama şi bebeluşul, agentul sunând rapid la 112.

„Din probele administrate până în prezent nu rezultă elemente care să conducă la punerea sub învinuire a unei alte persoane, respectiv, cel mai probabil, soţul femeii decedate, însă, procurorul şi echipa de anchetă nu exclud nicio variantă în acest moment”, a declarat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, procurorul Cristina Ciobanu.