IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul dispariţiei ZBORULUI MH370: Toţi PASAGERII au fost OMORÂŢI de PILOT prin ASFIXIERE

Un expert în aviaţie din Noua Zeelandă a venit cu o ipoteză şocantă în cazul dispariţiei aeronavei Malaysia Airlines în Oceanul Indian. Astfel, zborul MH370 a fost deturnat din cauza unui act nebunesc al pilotului care a omorât toţi pasagerii prin asfixiere.

17 sept. 2014, 07:13

Ewan Wilson, un fost director al unei companii aeriene, a scris o carte în care a prezentat o ipoteză şocantă în cazul dispariţiei avionului. Astfel, el spune că pilotul s-a închis singur în cabină, a tăiat alimentarea cu oxigen a pasagerilor, a oprit comunicaţiile cu turnul de control, iar dupa ce toţi călătorii s-au sufocat şi au murit în chinuri groaznice, căpitanul a prabuşit avionul în ocean, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un pilot face declaraţii cutremurătoare: „Dispariţia zborului MH370 nu a fost un accident!”

Cu toate că pare mai mult un scenariul al unui film de groază, Wilson, pilot şi fost şef al companiei aeriene Kiwi Airlines spune că aceasta este cea mai plauzibilă explicaţie cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu zborul MH370, dispărut în data de 8 martie 2014 deasupra Oceanului Indian.

Astfel, se pare că întreaga tragedie a fost plănuită în cel mai mic detaliu de căpitanul aeronavei, Zaharie Ahmad Shah într-un moment de nebunie. Acesta ar fi reuşit să îl dea afară pe copilot din cabină şi să se închidă singur, ca apoi să despresurizeze avionul, lucru ce a dus la sufocare pasagerii şi restul echipajului.

Citeşte şi Recompensă de 5 milioane de dolari pentru informaţii privind avionul malaezian dispărut

Wilson a venit tocmai din Noua Zeelanda pentru a le prezenta anchetatorilor britanici ipoteza sa, despre care spune că este bazată pe o lungă experienţă în domeniu aviatic. Mai mult, el spune că în ultimele decenii ar mai fi avut loc cinci cazuri similare, peste 600 de persoane pierzându-şi viaţa din acest motiv. Expertul insistă asupra faptului că Zaharie Ahmad Shah ar fi avut probleme psihice şi emoţionale.