Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul EXPLOZIEI de la un ştrand din Satu Mare

Ipoteză şocantă în legatura cu explozia in urma careia o familie a suferit arsuri grave la un ştrand din Satu Mare. Întregul incident a fost provocat chiar de capul familiei. Bărbatul şi-a aprins o ţigară în sala în care făceau balneoterapie, iar vaporii s-au aprins şi i-au ars. Bărbatul, soţia şi copilul lor au fost transportaţi în Capitală şi sunt în continuare în stare gravă.

02 sept. 2014, 09:27
Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul EXPLOZIEI de la un  ştrand din Satu Mare

Doi dintre cei trei răniţi în explozia de la ştrandul balnear din Satu Mare au şanse mici de supravieţuire. E vorba de cei doi părinţi internaţi acum la spitalul de arşi din Capitală, cu arsuri pe mai mult de 80 la sută din corp. Şi fiul lor are arsuri grave, şi este internat la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Trei persoane cu arsuri grave, transportate cu o aeronavă militară de la Satu Mare la Bucureşti

Mama, tatăl şi fiul de şase ani erau în sala de balneoterapie a ştrandului din Acâş, când s-a produs nenorocirea. Se pare că bărbatul fuma, deşi era strict interzis. Vaporii s-au aprins imediat şi cei trei au suferit arsuri grave pe tot corpul. O angajată susţine chiar că l-a avertizat pe bărbat să nu fumeze înăuntru.

Victimele au primit primele îngrijiri medicale la Satu-Mare, dar starea de sănătate a impus transportarea lor la spitalele din Bucureşti.

Un expert al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare va stabili cauza exploziei de la ştrandul din Acâş în urma căreia două persoane adulte şi un copil de şase ani au suferit arsuri grave.

„Nu ştim deocamdată cauza exploziei, azi merge un specialist. Nu se ştie deocamdată dacă cineva sau ceva a provocat explozia”, a declarat marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Camelia Cosma.

Poliţiştii au demarat verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi tragerea la răspundere a eventualilor responsabili de producerea evenimentului.