Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul lui GABRIEL COTABIŢĂ. „Nu e infarct, nici embolie!”

Gabriel Cotabiţă se află în continuare în comă, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de fitness a unui hotel de cinci stele din Capitala.

10 mai 2015, 13:22
Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul lui GABRIEL COTABIŢĂ. „Nu e infarct, nici embolie!”

Gabriel Cotabita este in stare critica, iar familia a solicitat conducerii Spitalului Floreasca, unde se afla internat artistul, sa nu dea amanunte presei despre starea sanatatii acestuia. Din acest motiv apar voci care sustin ca rudele ar avea ceva de ascuns.

CITEŞTE ŞI Gabriel Cotabiţă, de 48 de ore în COMĂ. Medic: După 5 minute, orice resuscitare nu mai e cu succes

Florin Condurateanu a lansat ipoteza ca Gabriel Cotabita nu ar fi suferit un infarct, si nici despre embolie nu ar fi vorba.

„Domnule, sunt sigur ca nu a facut infarct. O spun si o sustin! Nu e nici embolie, m-am interesat, dar s-ar putea sa fie o tulburare de ritm cardiac. Adica inima si-a pierdut ritmul firesc si a luat-o la galop. Din cate am inteles, leziuni nu exista. Cu toate acestea, nimeni nu stie sa zica in ce stare se afla acum. Acum nu stim insa cat timp a stat el in stare de inconstienta. Poate ar putea sa spuna cei de la sala de sport, sa verifice cei care lucreaza acolo pe camerele de luat vederi. Oare nu mai era nimeni in sala, un instructor sau alta persoana?”, a declarat Florin Condurateanu.

CITEŞTE ŞI Decizie de ultimă oră a familiei lui Gabriel Cotabiţă