Ipoteză şocantă în cazul politicianului ucis de socru. Dezvăluirile avocatei lui Mihail Bălăşescu

Lidia Cernătescu, avocata lui Mihail Bălăşescu, politicianul care ar fi fost ucis de fostul său socru, susţine că fostul liberal a fost atras într-o capcană şi că mai multe persoane ar fi participat la crimă.

07 sept. 2015, 05:51
Ipoteză şocantă în cazul politicianului ucis de socru. Dezvăluirile avocatei lui Mihail Bălăşescu

Lidia Cernătescu, avocata lui Mihail Bălăşescu, a făcut dezvăluiri despre relaţia extrem de tensionată pe care politicianul o avea cu fosta soţie şi familia acesteia. Mai mult, ea a declarat la România TV că mai multe persoane au participat la crimă.

Cred că Bălăşescu nu putea fi ucis doar de socru, era imposibil, în raport cu constituţia atletică a celor doi. Îl ştiu pe socru şi, ca atare, fiind de două ori mai corpolent domnul Balasescu, era aproape imposibil să-l ucidă singur„, a spus Lidia Cernătescu.

Citeşte şi PRIMA IMAGINE cu principalul suspect în cazul uciderii lui Mihail Bălăşescu. Cum arată socrul acestuia

Avocata a mai declarat că Mihai Bălăşescu avusese mai multe scandaluri cu fosta soţia şi se certau pe bunuri: „După divorţ au mai convieţuit opt luni, timp în care Bălăşescu şi Ana Maria au luat nişte bani din contul celei de-a treia soţii a lui Bălăşescu, pentru a cumpăra o maşină. Ana Maria a pus maşina pe numele ei, iar Bălăşescu s-a supărat„. În plus, fosta soţie l-ar fi ameninţat pe politician că dacă se atinge de maşină va avea probleme. La scurt timp, acesta s-a trezit cu cauciucurile maşinii tăiate.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Mihail Bălăşescu. Ucigaşul A RECUNOSCUT crima într-un bilet

Politicianul Mihail Bălăşescu, fost secretar general al PNL, a fost găsit mort vineri în casa fostului socru, iar criminalul este căutat de trei zile.