Ipoteza şocantă lansată de o revistă din străinătate: Nicolae şi-a pierdut titlul pentru că este gay

O revistă de scandal din America se întreabă dacă prinţul Nicolae este gay şi dacă acesta este motivul pentru care a fost înlăturat de la succesiunea la tron.

21 aug. 2015, 08:29

Ipoteza şocantă lansată de revista Instinct Magazine din America. Publicaţia se întreabă dacă nepotul regelui Mihai, Nicolae, şi-ar fi pierdut titlul de principe din cauza orientării sale sexuale. 

Potrivit Casei Regale, „în ziua de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de ‘Principe al României’ și calificativul de ‘Alteță Regală'”. De asemenea, regele l-a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României. Aceste hotărâri au intrat în vigoare în aceeași zi.

Citeşte şi PETIŢIE. PNŢCD vrea ca Prinţul Nicolae să fie recunoscut Alteţă Regală a României

Familia Regală a publicat pe site-ul romaniaregala.ro mai multe poze de la şedinţa din 1 august 2015 a Consiliului Regal, în cadrul căreia Regele Mihai a decis să-i retragă nepotului Nicolae titlul de „Principe al României” şi să-l excludă din Linia de Succesiune la Coroana României. De la decizie a lipsit chiar Principele Nicolae.

În fotografii apar Regele Mihai, Principele Radu, consilierul Casei Regale Ioan Luca Vlad şi Mihnea Constantinescu, ambasador cu însărcinări speciale pentru securitatea energetică, fost purtător de cuvânt al premierului Petre Roman, fost consilier al premierilor Theodor Stolojan, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta.

 

În acelaşi set de fotografii, publicat pe 5 august 2015, pe langa momentul deciziei excluderii Principelui Nicolae sunt surprinse şi momente care îi infăţisează pe Principele Radu, Principesa Margareta şi Mihnea Constantinescu la masă într-un restaurant, zâmbitori, lângă Regele Mihai, într-o atmosfera relaxată, deşi sunt realizate în zilele de 29 iulie-3 august, deci în jurul datei la care unul dintre membrii Casei Regale a primit o lovitură. 

 

Imaginile au fost însoţite de următorul mesaj: „În zilele de 29 iulie – 3 august, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu au vizitat pe Majestăţile Lor Regele Mihai şi Regina Ana, în Elveţia.

Majestăţile Lor petrec întreaga vară la reşedinţa elveţiană, urmând să decidă asupra programului de călătorii din a doua jumătate a anului. În luna septembrie, Regina Ana va aniversa vârsta de 92 de ani, iar la 25 octombrie, Regele Mihai va implini 94 de ani”.

Ioan Luca Vlad a precizat că problema excluderii principelui Nicolae din linia de succesiune la tron s-a ridicat in ultima perioada si „s-a decis pe 1 august”.

Întrebat de ce discuţiile au avut loc in lipsa Principelui Nicolae, consilierul Casei Regale a răspuns: „Pentru ca era plecat din tara, intr-o calatorie deja programata. El a fost informat ulterior.”

Citeşte şi Prima apariţie publică a prinţului Nicolae VIDEO